Flormar Spring-Summer 2012 Oje Koleksiyonu

LadyEvil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2011
14.226
112
158
İzmir
Flormar'ın yeni koleksiyonu
Yeni koleksiyonda şişenin kapağı da ojeyle aynı renkte
Seriyle karşılaşan var mı ?

ben sagdan 3.yü aldım geçen hafta.cok güzel koyu leylak gibi bi renk.en begendigim ozelliği de cok opak,tek kat yeterli oluyor.

Oyş yerim ben bunları.
Acilen karşılaşmalıyım...
Genelde moru sevmem ama bu soldan 2. renk süpermiş. Yeşilin benzerinden var, ama biraz daha simli buna göre. Markası cecile.

Oyş yerim ben bunları.
Acilen karşılaşmalıyım...
Genelde moru sevmem ama bu soldan 2. renk süpermiş. Yeşilin benzerinden var, ama biraz daha simli buna göre. Markası cecile.

oyş
o değil de şöyle şeftali tonu,açık pembe,açık yeşil turuncu falan rengarenk olsaymış ya

Ben baştaki iki rengi aldım maviyle moru. Renkler güzel. Ancak çıkardığınızda tırnakları sapsarı yapıyor. 4 gün odu hala geçmedi sarılıklar. Altına parlatıcı sürmeden kullanmayın.

Yeni serileri keşfe çıkacağım yakın bir zamanda,bu seriyi de alacağım resimlerini eklerim

ben eskiden hep flormar oje kullanırdım ama artık memenun değilim golden rose u denedikten sonra,flormar çabuk kurumuyor ve iz oluyor ve hemen soyuluyor ama golden rose paris harika ya hemen kuruyor çarçabuk ve soyulmuyor kolay kolay

Flormar'ın bu serisiyle ilgili görüşlerimi yeni bloğumda belirtmiştim kızlar. İsterseniz göz atabilirsiniz :) ''Bu siteye katılın'' butonuna tıklarsanız da çekilişle dağıtacağım hediyelerden kazanabilirsiniz. Hepinizi beklerim. :) xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…