• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flormar parfüm kullananlar

feRhuNde_

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
484
2
296
40
Çankırı
flormarın parfümlerinden hangisi güzel sizce. benim beğendiklerim pembe ve mor şişe . ikisinden birisini alacağım ama karar veremedim.

ben geçen gün yeşili eskaza,standın önünden geçerken denedim.. Allahım o neydi öyle , saatlerce kolumdaki koku eve dağıldı gitti inanılmaz güzel koktu her yan..

hazır deodorantı 75lik parfümü ve rimeli 25 liraymış, alayım dedim bari, bugün yarın alıyorum, süper değişik bir kokuydu.. ya da bende öyle durdu.. aferin Flormar'a..:)

yeşilin kokusuna hiç bakmadım bi de ona bakayım . bende pembe ve mor olanı sıkmıştım koluma yıkadığım halde gitmemişti kokuları üzerimden. gerçekten set olarakta çok uygun fiyatı

slmlar konu kapanalı çok olmuş ama sonradan merak eden olursa diye yazıyorum:))ben de mor ve kırmızısını kullandım.acayip kalıcı ve değişik kokular,bence çok hoş:))fiyatı da uygun.daha önce 100 liraya parfümden çokta farklı değil tavsiye ederim.

mayıs ayı gibi ballandıra ballandıra anlattığım Flormar ın yeşili dediğim Trust, o ara aklımdan çıkmış olmalı ki unutmuşum almayı ama kalbim temizmiş öğretmenler gününde bir öğrencim parfüm ve deodoranttan oluşan setini hediye etti.. hem de yeşilini..
şaştım kaldım ..
ama kokuya da haranlığım hala devam etmekte.. iyi iş..

Back