• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flormar - Oje SeriLeri

..GkSu..

Türk Esirlik Kabul Etmez!
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
2.637
11
116
İstanbul
1780_buyuk.jpg

FLORMAR SUPERSHINE OJE

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

1779_buyuk.jpg

FLORMAR TRUE COLOR OJE

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

1777_buyuk.jpg

FLORMAR FRENCH MANIKUR SET

--------------------------------------------------------------------------------------------------​

1776_buyuk.jpg

FLORMAR SELECTION OJE

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

1775_buyuk.jpg

FLORMAR QUARTZ OJE

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

1774_buyuk.jpg

FLORMAR OJE

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

1837_buyuk.jpg

yeni.gif

FLORMAR SUPERMATTE OJE

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1884_buyuk.jpg

yeni.gif

FLORMAR SUPERSHINE FRENCH MANİKÜR SETİ

sperhine_frnc_renkler.jpg

Flormarın şu parlak oje serisine bayılıyorum alkisalkisalkis
Yalnız çok çabuk çıkıyor,flormarı bu konuda başarısız buluyorum
Almıyorum artık bu yüzden :olmaz
:

teşekkürler. bunları mağazalardan bulabiliriz ancak. forum istanbul, metrocity gibi yerlerde sanırım.

Hayır canım her yerde bulunuyor bu ojeler zemuszemus

Kalitesiz oLduğu kesinn çok çabuk ucları çıkıyor bende farkındayım

ama her gün başka renk sürdüğüm için benim için problem olmuyo (:

bi ojeyi bi hafta kullanmıyorum

bilmiyorum çok fazla açık tutmamaya calışıyorum
2-3 kez kullanırken normal ama ondan sonra bozulmaya başlıyor
özellikle siyah ojem cok cabuk bozuldu
oje uzuyor sakız gibi şişeden çıkarırken

en çok kullandığım oje markası bu...günlük en çok 319 sürüyorum.çok doğal duruyor ve frenche de mükemmel gidiyor,paylaşım için teşekkürler renk kartelaları iyi olmuş hepsi bir arada canım :))

Back