V vanilla Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 144 0 46 İstanbul 27 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vanilla #1 florence nightingale hastanesinde nd yag lazer yaptırmak istiyorum koltukaltı bacak ve bikini için uygulama yaptırıp memnun kalan varmı ve fiyat aralığı hakkında bilgisi olan varmı
florence nightingale hastanesinde nd yag lazer yaptırmak istiyorum koltukaltı bacak ve bikini için uygulama yaptırıp memnun kalan varmı ve fiyat aralığı hakkında bilgisi olan varmı
M mehves123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2009 29 0 0 İstanbul 27 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vanilla #2 ndyag tavsiye etmiyorum ayrica ozel levent hastanesindeki acisiz cihazlari oneriyorum gidin bir gorun derim, sevgiler
ndyag tavsiye etmiyorum ayrica ozel levent hastanesindeki acisiz cihazlari oneriyorum gidin bir gorun derim, sevgiler
V vanilla Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 144 0 46 İstanbul 27 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vanilla #3 ben bi kere denedim nd yag başka bir güzellik merkezinde memnun kaldım neden tavsiye etmiyorsunuz?
M mehves123 Yeni Üye Kayıtlı Üye 17 Kasım 2009 29 0 0 İstanbul 27 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vanilla #4 ndyag ile damar leke tedavileri yapilir epilasyona uygun bir lazer degildir, evet zamaninda yapildi ancak 2010 yilinda diyot lazer ütüleme epilasyon teknolojisini öneriyorum sizlere. girin internette uygulama videolarinida izleyin bakin, google soprano xl yada spa accord diyot uygulama goruntusu yazin ne demek istedigimi anlarsiniz. benimki sadece bir oneri ndyag seviyorsaniz buyrun girin.
ndyag ile damar leke tedavileri yapilir epilasyona uygun bir lazer degildir, evet zamaninda yapildi ancak 2010 yilinda diyot lazer ütüleme epilasyon teknolojisini öneriyorum sizlere. girin internette uygulama videolarinida izleyin bakin, google soprano xl yada spa accord diyot uygulama goruntusu yazin ne demek istedigimi anlarsiniz. benimki sadece bir oneri ndyag seviyorsaniz buyrun girin.
mispremses Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ocak 2009 1.813 113 163 İstanbul 27 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vanilla #5 mehves123 .!.: ndyag tavsiye etmiyorum ayrica ozel levent hastanesindeki acisiz cihazlari oneriyorum gidin bir gorun derim, sevgiler Genişletmek için tıkla... acısız cihazdan kastını ne alexmi fiyatlar ndir
mehves123 .!.: ndyag tavsiye etmiyorum ayrica ozel levent hastanesindeki acisiz cihazlari oneriyorum gidin bir gorun derim, sevgiler Genişletmek için tıkla... acısız cihazdan kastını ne alexmi fiyatlar ndir
V vanilla Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 144 0 46 İstanbul 27 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vanilla #6 alex te acılı bir cihaz alex veya diyot kullanamadığım için tercihim nd yag
V vanilla Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 144 0 46 İstanbul 29 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vanilla #7 verdiği tahribat nedir eğer bilgin varsa paylaşırmısın?
V vanilla Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2010 144 0 46 İstanbul 30 Ağustos 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi vanilla #8 yokmu bir bilgisi olan Lütfen okuyunuz. yaGmurluk http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...yla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ocak 2011
yokmu bir bilgisi olan Lütfen okuyunuz. yaGmurluk http://www.kadinlarkulubu.com/lazer...yla-ilgili-son-yayinlamis-oldugu-genelge.html