• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Flo uygulamasi ile hamile kalanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadglozgrr

Prens ve prenses annesi 🥰
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2020
702
1.210
63
28
Flo uygulamasıyla yumurtlama takip edipte kalan var mi kızlar herkeze hayırlı cumalar 🤗🤗

Hayırlı cumalar canım FLO baya güzel bir uygulama
2 aydır hamile kalmak istiyorm canm bi arkadaşta uygulama kullan ne kadar doğru bilmiyorum ama kalırsın dedi sormak istedim burdanda kullanip hamile kalan varmı diye nasl yapcam onuda bilmiyorum yumurtlama gününden bi gün önce yumurtlama günü ve bi gün sonrasini değerlendirmem lazım

Kuzum uygulama adet günleri konusunda baya iyi ovulasyon günümü de tutturuyordu ama sen önce kendi kendine testle evde bak hiç değilse 1ay, sonra zaten az çok bilirsin ne zaman yumurtladığını ve uygulamaya göre gidersin.

Kuzum uygulama adet günleri konusunda baya iyi ovulasyon günümü de tutturuyordu ama sen önce kendi kendine testle evde bak hiç değilse 1ay, sonra zaten az çok bilirsin ne zaman yumurtladığını ve uygulamaya göre gidersin
Ben adet takvimi olarak kullandım o uygulamayı simdide ıns allahim cuma günü dualarımı kabul eder sağlıklı bi bebeğim olur 🙏

Kuzum uygulama adet günleri konusunda baya iyi ovulasyon günümü de tutturuyordu ama sen önce kendi kendine testle evde bak hiç değilse 1ay, sonra zaten az çok bilirsin ne zaman yumurtladığını ve uygulamaya göre gidersin.
15 gün var adetime test için geç kaldım galiba

Bu uygulamayı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Fakat şöyle bir şey eğer düzenli regliniz varsa bu tarz uygulamalardan verim alabilirsiniz, çünkü takvime bir döngü giriyorsunuz ve size ona göre yumurtlama tahmini veriyor. Atıyorum bi ay 30 günde regl olup diğer ay 35 günde oluyorsanız yumurtlamanız aydan aya değişiyor demektir. O yüzden tamamen uygulamaya bağımlı ilişki yaşamayın. 2 günde 1 ilişki reglden sonra ideal yumurtlama erken de olsa geçte olsa kaçırmazsınız. Ovülasyon testine hiç bulaşmayın, tamamiyle ekstra stres unsuru. Nacizane tavsiyem, en kesin ve etkili yöntem düzenli ilişki :KK66:

Bu uygulamayı yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum. Fakat şöyle bir şey eğer düzenli regliniz varsa bu tarz uygulamalardan verim alabilirsiniz, çünkü takvime bir döngü giriyorsunuz ve size ona göre yumurtlama tahmini veriyor. Atıyorum bi ay 30 günde regl olup diğer ay 35 günde oluyorsanız yumurtlamanız aydan aya değişiyor demektir. O yüzden tamamen uygulamaya bağımlı ilişki yaşamayın. 2 günde 1 ilişki reglden sonra ideal yumurtlama erken de olsa geçte olsa kaçırmazsınız. Ovülasyon testine hiç bulaşmayın, tamamiyle ekstra stres unsuru. Nacizane tavsiyem, en kesin ve etkili yöntem düzenli ilişki :KK66:
Çok teşekkür ederim geçen ay düzenli olması için ilaç kullandim tam günunde oldm ıns bu ay tutar 😊 şuan göguslerim3 dolgunlasti galiba yumurtlama zamanı geldi takvime göre yarin günü

Çok teşekkür ederim geçen ay düzenli olması için ilaç kullandim tam günunde oldm ıns bu ay tutar 😊 şuan göguslerim3 dolgunlasti galiba yumurtlama zamanı geldi takvime göre yarin günü
Kendindeki belirtileri mutlaka takip et akıntı özellikle yumurtlama dönemi Şeffaf akıntı çok artıyor 🌼

Bendende p.c.var ama geçen ay dr a gittim onun hesaplamasına göre doğruymuş bazen değişiyor mesela bu ay klomen kullandım 22 günde adet oldum değiştirdim adet günü arasını teşekkürler indircem

Back
X