flep yöntemi icin lütfen yardim..

mayux

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
3
0
6
36
Merhaba Kizlar, ben almanyadan geldigim icin doktorlar hakkinda fazla bir bilgim yok.. lütfen bana yardimci olurmusunuz.. Aranizda Dr. Turgay Karakayayi duyan oldumu?? Kendisi cok iddiali ve sayfasinda bir sürü Hastayorumu var.. Ben bu Doktora yaptirmayi karar vermistim.. Fakat bu forumda hic bu doktorun adini duymadim.. Onun icin kafam karisti..

bu konuda son zamanlarda yazan kimse yok bende doktor araştırıyorum faka bana pek inandırıcı gelmiyor bu operasyonlar

Aynen kizlar bende turgay beyle konustum ona gitmeye karar verdim sirf garanti veriyorum ve dugunden once cagirmiyorum dedigi icin ama dogrumu yapiyorum yanlismi bilmiyorum

Aynen kizlar bende turgay beyle konustum ona gitmeye karar verdim sirf garanti veriyorum ve dugunden once cagirmiyorum dedigi icin ama dogrumu yapiyorum yanlismi bilmiyorum
Evlılık yakıın zamanda mı ? ve ayrıca hangı ılde sın ? garanti verıyor olabılır fıyatı da uygun olabılır fakat bence cok ıyı dusun ve karar ver derım cnm... yakın tarıh ıcerıosınde mı dugunun

Yakin tarihte degil 2 3 sene var oyuzden kararimi degistirdim sanirim dugune biraz daha yakin bi zamanda yaptiriyim diyorun 6 7 ay once falan sizcede oylemi yapmaliyim :/

Bir kadın doğum doktoru olarak flep yöntemini önermiyorum ancak düğünden önce yapılabilir,uzun dönemde nekroze oluyor(yani doku tutmuyor)Ayrıntılı bilgi için yardımcı olabilirim.....
Sevgiler.....

Bu işlemi yaptırırsınız 30-45 gün sonra sıkıntı olabilir.Bu işlemi ben kısa süre sonra evleneceklerde öneriyorum

harun ozkan oneririm ben ona yaptirdim kanamam olduda ama 2 3 sene varsa 2 ay once yaptir bence doku bu sonucta uzun sure dayanacagini sanmam

Bir kadın doğum doktoru olarak flep yöntemini önermiyorum ancak düğünden önce yapılabilir,uzun dönemde nekroze oluyor(yani doku tutmuyor)Ayrıntılı bilgi için yardımcı olabilirim.....
Sevgiler.....

İyi akşamlar. Siz kalıcı dilim olan flep yöntemini önermiyorsunuz sanırım. Düğünden 3-4 gün önce yapılan operasyonu mu geçici kızlık dikimini mi tavsiye ediyorsunuz. Cevap için şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…