Flep tuttu mu tutmadı mı

bluerose96

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2019
112
82
Arkadaşlar lütfen bilenler yazsın 1 ay once flep yontemi ile kalici kizlik zari dikimi yaptırdım imkanlarim yuzunden henüz kontrole gidemedim dikimden 5 gun sonra damla damla kanama oldu wcdeyken. Dikislerim patlamis olabilir mi eger tutmadiysa bi sonraki onarima da para alir mi

Seni burada harcarlar kardeş. Kızlık zarı ile ilgili konuların olduğu bir bölüm vardı burada. Oraya yazın. Tam adres veremiyorum epey oldu o kısma bakmayalı ama arama kısmına yazıp bulabilirsiniz bence.

Arkadaşlar lütfen bilenler yazsın 1 ay once flep yontemi ile kalici kizlik zari dikimi yaptırdım imkanlarim yuzunden henüz kontrole gidemedim dikimden 5 gun sonra damla damla kanama oldu wcdeyken. Dikislerim patlamis olabilir mi eger tutmadiysa bi sonraki onarima da para alir mi
Dikişlerin patlamamıştır. Bende yeni yaptırdım ve kanamam oluyor sorun etmiyorum doktor da öyle söylemişti kanama normal ilk hafta. Ki senin bir ay olmuş garanti tutmuştur. Dikişlerin döküldüğünü gözlemledin mi?

Dikişlerin patlamamıştır. Bende yeni yaptırdım ve kanamam oluyor sorun etmiyorum doktor da öyle söylemişti kanama normal ilk hafta. Ki senin bir ay olmuş garanti tutmuştur. Dikişlerin döküldüğünü gözlemledin mi?
Hic gormedim vallahi sen gordun mu ic camasirina mi geldi dikisler ben hic farketmedim

herkesin yorumunu okuyorum da bi benim kanamam olmuyor heralde kendimi eksik hissettim. :63: sdece batma ve arada kaşıntı oluyor.

X