• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FL VE HL GERİLİĞİ

elaelifekc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
1
0
1
34
Merhabalar 24. Haftamıza kadar herşey normaldi. 2 li taramamız temiz çıktı. Detaylı usg normal çıktı.27. Hafta da Fl ve hl geriliğinden bahsettiler nift için kan aldılar düşük risk çıktı. Ama gerilik devam ediyor Şuan 32+1 deyiz fark 5 hafta amniyon sıvısı dediler ama gebelik 32. Haftada sonuçlanması 4 hafta doğum geliyor. Doktorlar takip diyor. Akondroplazi den şüpheleniyorlar. Bu durumu yaşayan varmı. Herşey Allahtan çok yıprandık doktorların ağzından çıkacak bir lafa bakıyoruz. Gerçekten çok zor. Bu durumu yaşayan ve 5 hafta üstü olan varmı

Çok çok geçmiş olsun benimde bebeğimde fl kısalığı vardı son haftalarda çıkmıştı ama 5 hafta değildi yalnız benim tek bildiğim şu ki anne karnı kapalı kutu Allahtan başkası bilemez çünkü benim ikili testim yüksek risk çıkmıştı Dr down olasılığı çok yüksek demişti son haftalara da gelince fl kısalığı down olma olasılığını destekler ve artırır demişti ben fetal DNA falan da yaptırmamıştım Allah ne dediyse o olacak dedim şuan yaşına girecek bebeğim hamd olsun demem o ki dualarınızı eksik etmeyin bol bol okuyun ferahlığı da verecek Allah inşallah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip eder Rabbim

Merhabalar 24. Haftamıza kadar herşey normaldi. 2 li taramamız temiz çıktı. Detaylı usg normal çıktı.27. Hafta da Fl ve hl geriliğinden bahsettiler nift için kan aldılar düşük risk çıktı. Ama gerilik devam ediyor Şuan 32+1 deyiz fark 5 hafta amniyon sıvısı dediler ama gebelik 32. Haftada sonuçlanması 4 hafta doğum geliyor. Doktorlar takip diyor. Akondroplazi den şüpheleniyorlar. Bu durumu yaşayan varmı. Herşey Allahtan çok yıprandık doktorların ağzından çıkacak bir lafa bakıyoruz. Gerçekten çok zor. Bu durumu yaşayan ve 5 hafta üstü olan varmı
Ela ben 16 haftalık gebeyim bende de doktor aynısını dedi özel doktor devlette gittim öyle birşey yok dedi ikilemdeyim perintolojiye gidecem 13 ocakta

Back
X