• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

FL kisaligi :(

Tosbikellim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2016
1.587
3.677
63
Merhabalar . 22 haftalik hamileyim. Doktor 23+5 haftalik olmuş dedi . Baş ve karın çevresi ölçümleri 23+5 dedi ama FL bacak boyunun kısa olduğunu 22+0 olduğunu söyledi yüksek ihtimalle down sendromu dedi :( . Böyle bir durumla karsilasip iyi olduğunu öğrenen var ki sizlerin ölçüleri arasında fark var mı .. lütfen konuyla ilgili olanlar cevap vermeden geçmesin

Merhabalar . 22 haftalik hamileyim. Doktor 23+5 haftalik olmuş dedi . Baş ve karın çevresi ölçümleri 23+5 dedi ama FL bacak boyunun kısa olduğunu 22+0 olduğunu söyledi yüksek ihtimalle down sendromu dedi :KK43: . Böyle bir durumla karsilasip iyi olduğunu öğrenen var ki sizlerin ölçüleri arasında fark var mı .. lütfen konuyla ilgili olanlar cevap vermeden geçmesin

Canim bilgim yok ama yerinde olsam baska doktorlara gorunurdum bilgi vermeden. Ikili test yaptirmis miydin

Benim oglum hep öyleydi biraz boyu kısa cnm yaşıtlarına göre hatta benim hep geriden geliodu bacak boyu..inş saglıcakla dogar

Mrb canim benim ikiz gebelimde oglumda 3hafta kol bacak geriydi.bobreklerdede genisleme vardir.doan sendromu oldu keisn gibi bisi dedi.2li taramalarda dogru cikimiyodu ikiz gebelik oldugu icin.ve bu cocukalrin genelinin kalbinde sorun olurmus dawn sendromda ona baktirdim temiz cikti.ama ben bu aptal doktorlar yuzunden 6bucuk aylikken erken dogum yaptim stresten..oglum 3ay kuvezde kaldi kziim 1ay kaldi.ama cok sukur dawn olmadi.sadece yasitlarindan geri geluyo boyu...canini sikmaa Allaha inan guven bol bol dua et..mevlam ne eylerse guzel eyler ..ozel bi test yapiluyo yurtdisinda 1haftada geliyo yapalim dediler bilmem kac binleria amsrafli..ama aldirmiycaksan hic yapmayind edi doktor.bende aldrmak istemdim..

Back