• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fizyoterapistim mesaj atabilirsiniz

Gitmiştim baktırmaya. Ama mr için 1 ay sonraya randevu vermişlerdi gidemedim. Başka yolu yok mu?
Fizyoterapistler direkt tanı koyamazlar, tanı olmadan da tedavi edemezler. O yüzden tanı almanız önemli çünkü belki başka bir sorun var yanlış tedavi uygulanırsa daha farklı sonuçları olur

Neden?
Yani tahmininiz nedir ne olmuş olabilir
sebebi sadece epidural anestezi almanız olmayabilir, ankilozan spondilit hastası olmanız ve deformasyonlarınızın olması + siyatik sinir hasarı ağrılarınızı tetiklemiş olabilir, ankilozan spondilit ilerleyen bir hastalıktır bir fizyoterapistten önce ağrılarınız için destek almalısınız daha sonra ankilozan spondilitinizin ilerlemesini önleme amaçlı egzersizler yapmalısınız

Benim doktorum da fıtıktan şüpheleniyor. Belimden çok bacağımda ağrı. Diş ağrısı gibi sızlıyor. Sabah yataktan kalkmayınca felaket biraz hareket edince azalıyor akşam vakti tekrar başlıyor ağrısı 2 aya yakın oldu. Artık korkmaya başladım. Römtgen cekti patolojik bulgu yok temiz diyor. 1 ay sonra gel mr dedi geçmezse. Siz nasıl oldunuz geçti mi?
Geçmiş olsun. Ben kendimi yormamaya çalışıyorum. Hangi gün ayakta dursam o gece ağrıdan kıvranıyorum kalçadan bel bacak ağrı oluyor,fizik tedaviye gel demişti doktor onada çocuklar yüzünden gidemedim. Fazla yormuyorum kendimi iyiyim şuan. Sizin fıtık olsa röntgen de çıkardı diye düşünüyorum

Geçmiş olsun. Ben kendimi yormamaya çalışıyorum. Hangi gün ayakta dursam o gece ağrıdan kıvranıyorum kalçadan bel bacak ağrı oluyor,fizik tedaviye gel demişti doktor onada çocuklar yüzünden gidemedim. Fazla yormuyorum kendimi iyiyim şuan. Sizin fıtık olsa röntgen de çıkardı diye düşünüyorum
Kas zayıflığından da ağrı olur sadece fıtık olarak düşünmeyin, bel kaslarınızı evde en azından kuvvetlendirmeye çalışın mutlaka günde 20 dklık egzersiz bile çok fark edecektir

Arkadaşlar bende geçen akşam üstüm acik dalmsm eşim gelince örtmüş ama o geceden beri belimin sol tarafı tam kalçanin üstündeki kemik ağrıyor böyle kramp hissi sizi gbi 2 sezeryan oldum iğne yeri zaten en ufak bsyde burdayım dyir acaba neden olmuş bu ağrı hafif bacagada vuruyor uyuşuk bir ağrı bacaktaki

Arkadaşlar bende geçen akşam üstüm acik dalmsm eşim gelince örtmüş ama o geceden beri belimin sol tarafı tam kalçanin üstündeki kemik ağrıyor böyle kramp hissi sizi gbi 2 sezeryan oldum iğne yeri zaten en ufak bsyde burdayım dyir acaba neden olmuş bu ağrı hafif bacagada vuruyor uyuşuk bir ağrı bacaktaki
Belinizi üşütmüşsünüz gibi duruyor

Back
X