Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki DGS için hangi bölüm tercih etmeliyimBence DGS de düşün. DGS den belki geçiş yapmak isteyebilirsin
Evet ama ben sözelciyim , sayısal barajı geçtiğimi nasıl anlayabilirim kiArtık puan önemli değil. 5-6 yıldır sıralamaya göre alıyor üniversiteler sıralamalarına bakın.
Fizyoterapi sayısal, sayısal alanındaki sıralamanız önemli fizyoterapi için.
Sonucunuza bakarak? Söz, say gibi kısaltmalar var ya. Yani benim girdiğimde onlar vardı. Say, sayısal demek. Her bir alan için puan,sıralama durumunuz yazıyordur sonucunuzdaEvet ama ben sözelciyim , sayısal barajı geçtiğimi nasıl anlayabilirim ki
Teşekkürler cevabınız için üni. İle görüştüm sıralama önemliymiş sadeceSonucunuza bakarak? Söz, say gibi kısaltmalar var ya. Yani benim girdiğimde onlar vardı. Say, sayısal demek. Her bir alan için puan,sıralama durumunuz yazıyordur sonucunuzda
Evet, yanılmıyorsam 2014’ten beri böyle. Rica ederim, şimdiden hayırlı olsunTeşekkürler cevabınız için üni. İle görüştüm sıralama önemliymiş sadece
Arkadaşlar bu şekilde bakın lütfen sizce fizyoterapi tercih edebilir miyim
Tmm da ben üni. Aradım diyorlar ki artık sıralama önemli birde baraj puanı düşürüldü sanırım etki eder mi acabasayısalcı barajı geçmemişsin
sözel puanın var.
imkanın varsa tekrar gir sinava
Tmm da ben üni. Aradım diyorlar ki artık sıralama önemli birde baraj puanı düşürüldü sanırım etki eder mi acaba
Anladım açıkçası 2 yıllık olarak hangi bölüm tercih edcm şaşırdım kaldımtamam da bak puan yok. barajın altında kalmışsın sayısalda
fizyoterapi sayisaldan alıyo.
sözel puanıyla sayısal tercihi yapamazsın.
eğer sayisalda da sıralama puan olsaydı o zaman o puan ve sıralamaya bakarak yazcaktin.
fizyoterapi de lisansta iş bulmak çok sıkıntıyken ben iki yıllığıni okumazdim açıkçası.
tekrar sınava girme imkanın varsa hazırlan. bu sene zaten kimse verdiği emeğin karşılığını alamadı. sınav çok zormuş. benim kardeşimde girdi tercih yapacak bu sene
Siz AÖF istemiyorsunuz değil mi?Anladım açıkçası 2 yıllık olarak hangi bölüm tercih edcm şaşırdım kaldım
Anladım açıkçası 2 yıllık olarak hangi bölüm tercih edcm şaşırdım kaldım
Evet baya zordu ben liseyi açıktan okudum daha da zor oldu Benim içiniki yıllık okunacak kaliteli bölüm azdır.
ya tekrar hazırlanın. ya mesleğe yönelik açık öğretimde olan bölümleri inceleyin.
bu sene zaten çok kötü geçti öğrenciler için sınav.
istiyorum ama bölüm olarak kararsızım liseyi de dışarıdan okudum ve baya zordu bu seneSiz AÖF istemiyorsunuz değil mi?
büro yönetimi var sözel ama sıralamanız çok geride tutar mı bilmiyorum açıkçası.
Niyetiniz diplomanızla iş bulmaksa üzgünüm ama bu sonuçla zor :/