Fiziksel mi psikolojik mi?

BaharOla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
500
436
33
35
merhaba hanimlar, 1 yil once nefes darligi basladi. 3 4 ayda bir nefes alamiyor, boguluyor gibi oluyordum. Ancak son iki haftadir cok sıklaştı. Hemen her gun nefes alamamaya basladim. Asiri yorgunluk, mide bulantisi, bas agrisi gibi sikayetlerim de var. son zamanlarda stresli bir hayatim var. ona bagladim. Bulundugum yerde iyi hastane yok malesef, o yuzden doktora gidemiyorum.Bu belirtileri yasayip bana yardim etmek isteyen var mi? Tesekkurler.

Bende de var hastalık geçirdim şu an tahliller iyi ama daha nefes alamıyorum boğuluyorum sanki hava daralmış çıkıyor gibi nefes verirken nefes sert çıkıyor sanki elime boynuma çarpıyor sanki ağzımı kapatıp boğuyorlar anksiyete artmış deniyor hastalıktan

Bende de aynı şikayetler var.D vitamini eksikliği çıktı.Ama bu eksiklik bu kadar yapar mı bilmiyorum.D vitamini ni istenilen seviyeye getireyimde bakalım bu şikayetim hâlâ devam edecek mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…