Çocuk Hastalıkları Fizik tedavi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ebrizm

Prenses Beril in annesi
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
2.133
14
358
İzmir
kk de bir çok yerde paylaşmıştım ikiz gebelik yaşadım 34+2 de erken doğum yaptım birini kaybettim karnımda diğerindede oksijensiz kalmasından ötürü beyin hücrelerinde ölüm gerçeklermiş veşu an periventriküler lökomalazi. şu an 34 haftalık ama 40 gün erken doğdu o nedenle 7 aylık kabul ediliyor. 9. aya girdiğimizde fizik tedaviye başlıyacağımızı söyledi nöroloğumuz bu tarz bir tedavi bebeğine yapılan varmı? varsa neler yapılıyor benimle paylaşabilirmi çok endişeliyim.

öncelikle geçmiş olsun.bende böyle çocukların tedavisini yapan fizyoterapistlerden biriyim. şanslısınız ki nörologunuz sizi erken dönemde fizik tedaviye yönlendirmiş. çocuğunuzun motor seviyesine bilmiyorum ama ilerleme katedebilmek için fizik tedaviye erken dönemde başlamanız oldukça önemli.iyi bir özel eğitim kurumunda kesinlikle fizyoterapist eşliğinde çocuğunuzun tedavisini başlatın.orada fizyoterapistiniz çocuğunuzun motor gelişimine uygun tedavisini yürütürken sizede verdiği egzersizleri evde çocuğuza uygulamak düşüyor.
tekrar geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…