- Konu Sahibi pamuksheker
Lise son sınıf öğrencisiyim fizik tedavi bölümü hakkında düşüncelerinizi alabilir miyim? Düşünüyorumda. Diğer bir secenekte mimarlık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben fizik tedavi mesleğinin ilerisini çok açık görmüyorum.Kök hücre tedavisi giderek yaygın hale geliyor.ve buda bu mesleği çok yakından ilgilendiriyor.
sentinuss .!.:benim yüz şekillerim çıkmıyo mesela ancak:) böle gülebiliyorum
çok saçma bi sor ama neden bilmiyorum sana sorduğumu..
nasıl çıkarabilirim acaba
çoook teşekkür ederim canım nasıl makbule geçti anlatamam
en çok kullanmak istediğim şuydu hep aah ah nasıl çıkıyo ki bunlar diyodum![]()
sentinuss bana mesaj atmışsınız cevaplayacaktım ama mesaj kutunuz dolu olduğundan gönderemedim , buraya kopyalıyorum
Merhaba ,estağfurullah saçma değil..
Aşağıda ifadeler yer almıyorsa şunları adım adım yapmak lazım
Bana da olmuştu , sordum yaptım oldu..
Kullanıcı kontrol paneli
Seçenekleri düzenle
Çeşitli seçenekler var aşağıda o kısımda bulunan ' Standart editör ' ü seç ve kaydet.
İkiside güzel bölüm; sağlık sektörününde önü açık inşaat sektörününde... Ama mimarlık için çevrenizin olması fazlasıyla şart.Bir de hangi üniversiteden mezun olduğunuzda etkili burda.
Fizik tedavide devlette çalışma imkanınızda sanırım daha fazla; yine otellerde,spa merkezlerinde,özel hastane/tedavi merkezlerinde falan çalışabilirsiniz. Bu anlamda bu bölüm yeni yeni filizlenen bir dal.
Fakat ikisi birbirinden çok ayrı bölüm; biraz ne istediğiniz konusunda emin değilsiniz,çelişkidesiniz sanırım.