• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fizik tedavi bölümü

Ben fizik tedavi mesleğinin ilerisini çok açık görmüyorum.Kök hücre tedavisi giderek yaygın hale geliyor.ve buda bu mesleği çok yakından ilgilendiriyor.

Ben fizik tedavi mesleğinin ilerisini çok açık görmüyorum.Kök hücre tedavisi giderek yaygın hale geliyor.ve buda bu mesleği çok yakından ilgilendiriyor.

katılmıyorum fizik tedavi sadece doğuştan gelen sakatlıkları kapsamıyorki.. hastalık ve kaza sonrası rehabilitasyonlar spor kulüplerinde iş imkanı v.s. bunların sonlanacağını sanmıyorum.. fizik tedavi Türkiye de yeni yeni gelişen bir bölüm Avrupa da çok çok önemli yere sahip Almanya da sezeryan doğum sonrası bile kadınlar fizik tedavi ile daha çabuk iyileştiriliyormuş. Kız kardeşim fizik tedavi son sınıfta ondan biliyorum bölümünden çok memnun.

ben de fizik tedavi okuyorum ve çok memnunum..
mimarlığa göre de önü kesinlikle daha açık bi meslek..
sağlık sektörü bi kere önü asla kapanmaz ki zaten fizik tedavi alanlar giderek genişleyen bi meslek..
tavsiye ederim..

mimarlık ta olabilir ama fizik tedavi giderek yaygınlaştığından önü daha açık.
ticari düşünsek bile sonuç gene aynı

sentinuss bana mesaj atmışsınız cevaplayacaktım ama mesaj kutunuz dolu olduğundan gönderemedim , buraya kopyalıyorum :3:

sentinuss .!.:
benim yüz şekillerim çıkmıyo mesela ancak:) böle gülebiliyorum:(
çok saçma bi sor ama neden bilmiyorum sana sorduğumu..
nasıl çıkarabilirim acaba

Merhaba ,estağfurullah saçma değil..

Aşağıda ifadeler yer almıyorsa şunları adım adım yapmak lazım

Bana da olmuştu , sordum yaptım oldu..

Kullanıcı kontrol paneli

Seçenekleri düzenle

Çeşitli seçenekler var aşağıda o kısımda bulunan ' Standart editör ' ü seç ve kaydet.

Son düzenleme:
çoook teşekkür ederim canım nasıl makbule geçti anlatamam:16:
en çok kullanmak istediğim şuydu hep aah ah nasıl çıkıyo ki bunlar diyodum:21:

sentinuss bana mesaj atmışsınız cevaplayacaktım ama mesaj kutunuz dolu olduğundan gönderemedim , buraya kopyalıyorum :3:

Merhaba ,estağfurullah saçma değil..

Aşağıda ifadeler yer almıyorsa şunları adım adım yapmak lazım

Bana da olmuştu , sordum yaptım oldu..

Kullanıcı kontrol paneli

Seçenekleri düzenle

Çeşitli seçenekler var aşağıda o kısımda bulunan ' Standart editör ' ü seç ve kaydet.

bende faydalandım teşekkürler

İkiside güzel bölüm; sağlık sektörününde önü açık inşaat sektörününde... Ama mimarlık için çevrenizin olması fazlasıyla şart.Bir de hangi üniversiteden mezun olduğunuzda etkili burda.

Fizik tedavide devlette çalışma imkanınızda sanırım daha fazla; yine otellerde,spa merkezlerinde,özel hastane/tedavi merkezlerinde falan çalışabilirsiniz. Bu anlamda bu bölüm yeni yeni filizlenen bir dal.

Fakat ikisi birbirinden çok ayrı bölüm; biraz ne istediğiniz konusunda emin değilsiniz,çelişkidesiniz sanırım.

Son düzenleme:
kesinlikle fizik tedavi ve rehabilitasyon.
önü acaip açık olan bir meslek.
çalışma şartları çoğu zaman sıkıntı verebilir ama maaşı alınca herşeyi unutursun.
türkiye standartlarına göre çoook iyi para alıyorlar. :34:

Benim istediğim hayalini kurdugum meslek mimarlık fakat cevremdeki insanlar fzik tedaviyi öneriyor kzanncını dha iyi olcagnı iş sorunu olmayacagnı söylüyorlar..

İkiside güzel bölüm; sağlık sektörününde önü açık inşaat sektörününde... Ama mimarlık için çevrenizin olması fazlasıyla şart.Bir de hangi üniversiteden mezun olduğunuzda etkili burda.

Fizik tedavide devlette çalışma imkanınızda sanırım daha fazla; yine otellerde,spa merkezlerinde,özel hastane/tedavi merkezlerinde falan çalışabilirsiniz. Bu anlamda bu bölüm yeni yeni filizlenen bir dal.

Fakat ikisi birbirinden çok ayrı bölüm; biraz ne istediğiniz konusunda emin değilsiniz,çelişkidesiniz sanırım.

Benim istediğim hayalini kurdugum meslek mimarlık fakat cevremdeki insanlar fzik tedaviyi öneriyor kzanncını dha iyi olcagnı iş sorunu olmayacagnı söylüyorlar..

Back