Fiziğini Beğendiğimiz Ünlüler (Resimli)

Editor

Edidir Edi
İçerik Editörü
12 Temmuz 2006
1.287
3.022
Kızlar peki vücudunu begendigimiz,şuram ona benzeseydi, ya da şuramı oyle yapmak istiyorum dediğimiz ünlüler kimler ?

Mesela ben Kim Kardashian in fizigini cok begeniyorum.Onun gibi bir kalçam olmasını cok isterdim...

Bu başlık estetik yaptıracak arkadaslara yararlı olabilsin diye resimli koyalım kızlar.

işte Kim ve onun bayıldıgım poposu kaydirigubbakcemile3 kendimi sapık gibi hissettim.Ama Bilimsel Araştırmalar ne demiş,kadınları inceleyenler erkeklerden cok kadınlardır

topigin hayırlı olsun balımmmmmmm

kadınların fizigine degilde genelde suratları yani yuz hatları daha cok dikkatimi ceker..bi dusunmem lazım ona gore yazarım fıstık

beyonce beyonce beyonceeee
taş gibi hatun ya at gibi maşallah
tam bi kadınsı hatlara sahip

canım resim arıyodum bende şimdi koyucaktım =))
bu resimlerde çok kötü çıkmış ya
okadar kalın bacak sevmem ben
beğendiğim resmini bulup koyayım
burda çok şişkoymuş
valla bende sapık gibi kızların kalçalarına bakıyorum resmn
benim kalçam 88
o yüzden hep büyük kalçalara özenmişimdir
allahtan göğüslerim büyük yaw

evet cnm liv iri kemiklii. aynen beyonce da iri kemikli fakat beyonce kilo da alsa vücut hatları çok düzgün ve çok orantılı. şu an baya kilolu ilk çıktığında çok çok çoook güzeldii, yine de güzel bence. amaaa vücut diyincee jessica biels tek geçerim :)))

Kelly brook müthiş görünüyoo :))
jessica da dolgun sayılır ama yhaa, aynı zamanda kolları ve bacakları çok kaslı. omuzları çok geniş. ben o kadar geniş omuzdan hoşlanmıyorum

Kelly brook müthiş görünüyoo :))
jessica da dolgun sayılır ama yhaa, aynı zamanda kolları ve bacakları çok kaslı. omuzları çok geniş. ben o kadar geniş omuzdan hoşlanmıyorum

erkeklerde genis omuzlar sahene oluyor =):kedi:

erkeklerde geniş omuz, buna paralel olarak geniş bir sırt sonracımaa baklava dilimi karın kaslarıı sonracıımaa... :))) saymıyım başka

bende kaslı etli butlu kalçalı filan severim
kendim çıtı pıtıyım ondan galiba
kilo almaya çalıyorum ama nerdeee
şöyle etli butlu göremicem kendimi ben yaa
bi beyonce kalçası isterdim mesela =((

Giselle 'i tek geçerim.Diiğerlerini beğenmedim hiç,kaslı ve kalınlar.:icecream:

evet bende de var göğüs takıntısı...laelaelaelaelae
dediğin gibi bu kızın göğsü küçük..silikon da değil...ama mankenlerin çoğunun böyle ..

vavvv daliah hakkaten ya o ne öyle :1shok:
çok farklııııııııdelikafadulden

şu vücudu elde etmek için sporda işe yaramaz. dnalarımın kodunu değiştirmek lazım..

kendı popomun ustune popo tanımam ben ,ciddiyim kaydirigubbakcemile2

kızlar bır de push-up fılan hıkaye ,push up olsa ne kadar kaldırır kı ..

cogu gogüslerini bantlıyor :)))

Meslek sırrı ama söyledım gitti :)

benden bu kadar gerısıni siz bulun :kedi:

büyük göğüsleride küçük gösterecek bir teknolojide olsa keşke:roflol:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…