• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiziğimi çok dert ediyorum

Bir Eylul Aksami

Nirvana
Pro Üye
3 Şubat 2018
6.635
25.382
548
28
Merhaba kk üyeleri.

Sosyal medyaya fotoğraf atmak, beğeni alma çabası günden güne yaygınlaşıyor. Artık beğenilmeyen fizikler de bu platformlarda inanılmaz linçlere uğruyor. Ben eskiden fiziğimi çok dert etmezken artık plajlarda sosyal medyaya fotoğraf atan güzel fizikli, şekilli vücutları olan kadınlara baktıkça kendimi çirkin hissetmeye başladım.

Yüz olarak kendimi sempatik, tatlı buluyorum. Ama fizik konusuna gelince boyum 158, kilom 52, göğüslerim küçük ve bağırsak rahatsızlığımdan dolayı karnım şiş oluyor sabahları hariç. (Sporla uğraştığım dönem göğüslerim daha da küçüldü bu arada şimdi kilo alınca biraz daha iyi oldu). Bu sebeple beğenilmeme korkum başladı. Zaten bu sıralar stresli bir dönemden geçtiğim için bu konu da daha çok rahatsız etmeye başladı beni.

İlerde evlendiğimde beğenilmemekten korkuyorum. Evet biliyorum erkeklerin de hepsi kaslı, boylu poslu değiller onların da kusurları var ama ne bileyim takıyorum işte. Buraya yazıp sizlerden moral bulma ümidindeyim. Şimdiden sağ olun, var olun.

Merhaba kk üyeleri.

Sosyal medyaya fotoğraf atmak, beğeni alma çabası günden güne yaygınlaşıyor. Artık beğenilmeyen fizikler de bu platformlarda inanılmaz linçlere uğruyor. Ben eskiden fiziğimi çok dert etmezken artık plajlarda sosyal medyaya fotoğraf atan güzel fizikli, şekilli vücutları olan kadınlara baktıkça kendimi çirkin hissetmeye başladım.

Yüz olarak kendimi sempatik, tatlı buluyorum. Ama fizik konusuna gelince boyum 158, kilom 52, göğüslerim küçük ve bağırsak rahatsızlığımdan dolayı karnım şiş oluyor sabahları hariç. (Sporla uğraştığım dönem göğüslerim daha da küçüldü bu arada şimdi kilo alınca biraz daha iyi oldu). Bu sebeple beğenilmeme korkum başladı. Zaten bu sıralar stresli bir dönemden geçtiğim için bu konu da daha çok rahatsız etmeye başladı beni.

İlerde evlendiğimde beğenilmemekten korkuyorum. Evet biliyorum erkeklerin de hepsi kaslı, boylu poslu değiller onların da kusurları var ama ne bileyim takıyorum işte. Buraya yazıp sizlerden moral bulma ümidindeyim. Şimdiden sağ olun, var olun.

Sosyal medya asla kullanmadım, kafam rahat
Oralardaki şişirilmiş tipleri gördükçe kendini kusurlu sanıyorsun
Gerçek hayata dön, daha mutlu olursun

Sosyal medyaya bakacak olursan herkes çok mutlu, hep geziyor, yiyor içiyor, herkes mükemmel, herkes kusursuz.. etkilenmen normal çünkü stresli bir dönemdeymişsin.

Sosyal medyada paylaşılanların bir çoğu filtre uygulayarak paylaşıyor. Mesela kimse sivilceli fotoğrafını koymaz, mutlaka üzerinde oynayıp koyar. Fizik aynı şekilde pürüzsüz görünür ama hangimizde o kadar pürüzsüz ve düzgün fizik olabilir ki? Hepimiz insan evladıyız ve illaki bir göbek, bir selülit, bir batık, vs vs birinden biri oluyor vücutta.

Seni gerçekten seven bir insan senin kusur gördüklerini görmez merak etme. Ayrıca göbeğim var diyorsun seninle olan insan senden bir manken fiziği veya kocaman göğüs bekleyemez çünkü seni bu şekilde beğenip gelmiştir zaten. Olmayan bir şeyi var gibi gösteremeyiz hepimizin proporsyonu belli. Canını sıkma, kendini sev çünkü bu dünyada birtaneciksin🌸

Pandemi sürecinde sosyalleşemedim, internet ortamına tıkıldım kaldım. Sanırım biraz da bu sebeple dert edindim kendime. ATTRAENTE ATTRAENTE

Gencecik insanlarsınız özenilecek tek nimet gençlik, kıymetini bilin
Ötesi fasa fiso, ne çirkin kadınlar ne adamlarla beraber :)))))

Merhaba kk üyeleri.

Mutlu olmak istiyorsan sağlıklı olduğun için bütün organların yerinde olduğu için Allaha şükredin

Önemli olan kendini sevmek. Siz kendinizi sevmezseniz karşıdaki de sizi sevmez. O kadar kilolu da değilsiniz bana göre.
Erkeklerin çoğu evlendiğinizde o kadar dikkat etmiyor bile. Ben çok çekinirdim her konuda sürekli bir gizleme peşindeydim. Sonradan anladım ki gerçekten bi önemi yok eşim için rahatladım.

Sağlığınız yerinde olsun öncelikle en önemlisi o. O gördügünüz fotografların bir cogunda şhop var , efekt var muhakkak birseyler var. Asla kendinizi gördüklerinizle kıyaslamayın bu sizin kendinize olan güveninizi yitirir. Kilonuzdan hoslanmıyorsanız da spor a devam edin saglıklı beslenin giyiminize özen gösterin ve en önemlisi kendinizi sevin . 💚🍀

Merhaba kk üyeleri.

Olabilir her insanın kendine göre kusurları var Sen bence kendinle biraz barısık yok (hasta degilsin elin ayagın tutuyor yuruyor kosuyordum hic kımseye muhtac degilsin öyle degil mi?) şükret haline ilerde evlenecigin esin de sene fizigine kilona göre secicek bunu acık net anlatırsın zaten bunda utanılacak bir durum da yok

Ayyyy amannnnn kimleeeeeer kimlerle beraber ne çirkin kadınlar ne adamları götürüyor tiple ilgisi yok :halay: :KK6: Ayrıca sosyal medya yalan dolan fakirler zengin , mutsuzlar mutlu.

inanma yani.

Neslican TAY'ın bugün en son paylaşımlarını izledim, ve bir kez daha şükrettim...
Şükredin sağlıksınız...

Merhaba kk üyeleri.

dun bulunduğum ilde tum sosyal mesafe kurallarına uyarak denize gittim bir kızın fotoğrafını çekiyorlardı kız da ne kız ama uzaktan baktım super fizik, boy pos, saç.ne kızlar var be diyerek baktım, 15-20 dk surdu fotoğraf çekme seansı, ama kız bunun haricinde denizde durmadı, öyle buyuk bir yer olmadığı için uğraş vermeden gördum neler yaptığını özellikle bakmadım yani. ortada salındı sadece, kız bizim şezlongun önunden geçerken baktım yakından vucudunda bir suru leke selulit, poposunda çok fazla sivilce vardı,(uzaktan görduğum vucuda neden benim de yok böyle fiziklerim dedim yalan yok) yani kıssadan hisse, uzaktan mukemmel gelen vucut yakından böyleydi.
sosyal medyada filtreler şunlar bunlarla herkes bebek.
ayrıca sadece fotoğraf için denize girip onun haricinde hiç keyif almamak bana çok androidsi geliyor, ne anladım öyle denize gelmekten. bunu da kamu spotu olarak belirteyim.

duygu .... hatırlarsınız filtreli fotoğrafları, siz kendi normalinize göre guzel misiniz?
gerisi önemli değil.
ha sıkılaşmayı toparlanmayı ben de çok isterdim ama şu an çok da havamda değilim ayrıca pilatese gitmeyi coronodan dolayı bir taraflarım yemiyo.

Kadınların kendini güzel hissetmeyen birini teselli etmek için ne çirkinler kimlerle birlikte demesi:deli: Konu erkek mi hanımlar kız kendini beğenmiyor yanında yakışıklı olunca mı beğenecek yani.

Sevgili konu sahibi sosyal medya bir illüzyon. En doğalımız bile en güzel poz verdiğimiz fotoğrafı koyuyoruz neticede. Ki shopla kendini bambaşka yapan var. Hiç takma demeyeceğim ama takıyorsan sporla vücudunu şekillendirebilirsin. Azıcık kendine dikkatle şık güzel giyinmekle kendini iyi ve güzel hissetmemene imkan yok.

Neslican TAY'ın bugün en son paylaşımlarını izledim, ve bir kez daha şükrettim...
Şükredin sağlıksınız...
Derdi olan birine kendinden daha kötü birini örnek verip mutlu olmasini saglamaya calismaya karsiyim. Herkesin derdi kendine büyük.

Back
X