- 5 Temmuz 2015
- 15
- 3
-
- Konu Sahibi mavihastasimatmazel
hiç bir fizik farkınız yok arkadaşınla. öyle bir çok zayıf durmuyorsun.
hatta sen o arkadaşın daha bile kilolu göründün bana.
bence sen takıntı yapmışsın.
taşıdım ben. bu arada biraz kilo al. pasta börek ye:)
benim yerimede ye hatta. feci rejimdeyim çünkü:)
Senin en azından göğüslerin var benim göğüslerimin altı çok inceBoydan bir resim atayım.
Elbiseli olan benim ve elbisenin lastiğinin olduğu kısım çok ince göğüslerim de küçük olduğu için üst bedenime bir şey uyduramıyorum. Annem ne kadar kilo alırsan al orası fazla gelişmez en fazla kalçalarına alırsın kiloyu diyor. Aynı elbise yanımdaki ark.da cok daha güzel duruyor boyumuz ve kilomuz aynı ama onun göğüsleri ve o kısmı bana göre daha yapılı olduğu için :)
Senin en azından göğüslerin var benim göğüslerimin altı çok inceBoydan bir resim atayım.
Elbiseli olan benim ve elbisenin lastiğinin olduğu kısım çok ince göğüslerim de küçük olduğu için üst bedenime bir şey uyduramıyorum. Annem ne kadar kilo alırsan al orası fazla gelişmez en fazla kalçalarına alırsın kiloyu diyor. Aynı elbise yanımdaki ark.da cok daha güzel duruyor boyumuz ve kilomuz aynı ama onun göğüsleri ve o kısmı bana göre daha yapılı olduğu için :)
canım resmini mesaj düzenlemeden kaldır bence yüzün açıkta alıp kullanırlar.
Yeni üye olduğum için çözemedim pek siteyi nasıl yapacağım konusunu bir anlatsanız :)
resmini koyduğun mesajın altında
N o r w e g i a n, 4 dakika önceDüzenleK.İ.B.Favorilere Ekle böyle yazar ordaki düzenle yazana tıkla kaldır img li linki :)
sağol canım o zaman afrikalı çocuklar gibiydim şimdi tek sorun basenlerim yoksa memnunum geri kalan yerlerimdenne zayıfsın kuzum sanki elbise emanet
şimdi harikasın
hmm 15 dk yi gecti ise düzenle linki kalkıyor ..Iı düznle linki yok ayrıca resmi netten koymadım normal pc den koydum yorumu silme şansım yok mu ki ?
sitede resim silmek yasak. belli bir süre sonra zaten silme tuşunu kullanamıyorsun.Iı düznle linki yok ayrıca resmi netten koymadım normal pc den koydum yorumu silme şansım yok mu ki ?
sitede resim silmek yasak. belli bir süre sonra zaten silme tuşunu kullanamıyorsun.
sitede kurallar belli. maalesef silinmiyor.Ne yapacağım peki ?
sitede kurallar belli. maalesef silinmiyor.
onu ben demedim.Site editörüyle felan konussam 1 sefere mahsusluk acemiliğim için silinebilir mi peki? siz öyle söleyinc çok tedirgin oldum :/
Offf biz zayıflamak isteriz ..
sen şişmanlamak. .
Bu nasıl adalet. .
Merhaba. Lise öğrencisiyim 169 boyum ve 44 kiloyum. Göğsümün altı ile belimin arası olan kısım cok ince. Ayrıca göğüslerimde küçükler ve giydiğim ,aldığım hiç bir kıyafet üzerimde düzgün durmuyor. Kapalı bir kızım. Ferace, tunik vb.giymek istiyorum ama 36 bedenleri dahi doğru düzgün üzerime olmuyorlar. Çevremde ki insanlar bunu sürekli dile getiriyorlar ilk başta pek umursamamıyordum ama artık kafama takılan bir konu oldu üstüne de aldığım kıyafetler de üstüme olmadıkları için sinirlerim bozuldu. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı acaba tavsiylerinize açığım :) Eki Görüntüle 1574223
ben dedim silinmiyor evet kaldı orda yüzün olan foto niye koyuyorsun ki hemde kocaman canım yaNe yapacağım peki ?