Fiziğim.

mavihastasimatmazel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
15
3
Merhaba. Lise öğrencisiyim 169 boyum ve 44 kiloyum. Göğsümün altı ile belimin arası olan kısım cok ince. Ayrıca göğüslerimde küçükler ve giydiğim ,aldığım hiç bir kıyafet üzerimde düzgün durmuyor. Kapalı bir kızım. Ferace, tunik vb.giymek istiyorum ama 36 bedenleri dahi doğru düzgün üzerime olmuyorlar. Çevremde ki insanlar bunu sürekli dile getiriyorlar ilk başta pek umursamamıyordum ama artık kafama takılan bir konu oldu üstüne de aldığım kıyafetler de üstüme olmadıkları için sinirlerim bozuldu. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı acaba tavsiylerinize açığım :)
IMG_0977.JPG

Bi zamanlar ben de o kilodaydim boyumuz da ayni. Insanlarin lafindan sozunden bikmistim artik. Alisveristen de nefret ediyodum cunku hicbisey olmuyodu. Diyetisyene gidip kilo almayi deneyebilirsin

44 kg boyuna gore az ve sagliksiz, kilo alsan?

Ben 1.70im, 55 kiloyum, mutluyum :)) 55-60 kg arasi iyidir bence.
Annem de öyle Cherry, 1.69 boy 45 kilo falan ve gençliğinden beri hep aynı. Yapı meselesi sanırım. Ben en son ortaokulda falan 45tim:KK70:

Kıyafetleri aldıktan sonra terzide üstünüze göre daralttırsanız olmuyor mu?

çok zayıflıktan böylesin diyetisyene git mutlaka sağlıklı kilo aldırsın sana aşırı zayıfsın kilo alırsan göğüslerinde dolar giydiğinde yakışır.

yaşın daha küçük ya zamanla alırsın zaten ben o yaştayken 41,42 nin üzerine hiç çıkamazdım bile

boyum da 1.70

bak 20 yaşını bir geç otamatikman alacaksın zaten hele birde evlenmeye gör

Annem de öyle Cherry, 1.69 boy 45 kilo falan ve gençliğinden beri hep aynı. Yapı meselesi sanırım. Ben en son ortaokulda falan 45tim:KK70:

Kıyafetleri aldıktan sonra terzide üstünüze göre daralttırsanız olmuyor mu?

Aslında yemek bazen bir bakıyorum çok yiyorum bu 4 5 gün böyle sürüyor bazen iştahsızlığım baş gösteriyor.O yüzden kilo aldığım zaman hemen geri veriyorum :KK43: Kıyafetlerle de o şekilde terzide ugraşmak istemiyorum. Çünkü bazı kıyafetlerin modeli bozuluyor. Hani en azından göğüslerim olsa diyeceğim ki en azından burdan yırttım ama üst tarafım cok zayıf. Yaşıtım olan kızlar felan benim giydiklerimi ya da benim kıyafetlerimi giydiklerinde onlarda daha güzel duruyor ve üzüldüğümü bilmelerine rağmen o anki akışa göre ben de daha güzel durdu vb.seyler soylüyorlar. Eh buda haliyle sinirimi bozuyor -_- Bu durumdan artık sıkıldım.

yaşın daha küçük ya zamanla alırsın zaten ben o yaştayken 41,42 nin üzerine hiç çıkamazdım bile

boyum da 1.70

bak 20 yaşını bir geç otamatikman alacaksın zaten hele birde evlenmeye gör

Göğüslerim acısından dediğiniz mantıklı evet ama tam o ara varya belimle göğüslerimin arası o ara cidden cok zayıf bir şey giydiğimde felan direk sarıyor orayı ve hoş gözükmüyor. Zayıfım evet ama öyle çok zayıf göstermiyorumda. Normal gibi duruyor kilom ve boyum ama tartıya çıkınca işte :KK70: O boşluk beni çok sinir ediyor.

Göğüslerim acısından dediğiniz mantıklı evet ama tam o ara varya belimle göğüslerimin arası o ara cidden cok zayıf bir şey giydiğimde felan direk sarıyor orayı ve hoş gözükmüyor. Zayıfım evet ama öyle çok zayıf göstermiyorumda. Normal gibi duruyor kilom ve boyum ama tartıya çıkınca işte :KK70: O boşluk beni çok sinir ediyor.
170623_101309126611686_2437722_onnn.jpg

bak benim o yaştaki halime kürdandı eski takma adım.

Merhaba. Lise öğrencisiyim 169 boyum ve 44 kiloyum. Göğsümün altı ile belimin arası olan kısım cok ince. Ayrıca göğüslerimde küçükler ve giydiğim ,aldığım hiç bir kıyafet üzerimde düzgün durmuyor. Kapalı bir kızım. Ferace, tunik vb.giymek istiyorum ama 36 bedenleri dahi doğru düzgün üzerime olmuyorlar. Çevremde ki insanlar bunu sürekli dile getiriyorlar ilk başta pek umursamamıyordum ama artık kafama takılan bir konu oldu üstüne de aldığım kıyafetler de üstüme olmadıkları için sinirlerim bozuldu. Yapabileceğim herhangi bir şey var mı acaba tavsiylerinize açığım :) Eki Görüntüle 1574223

öncelikle yaşın küçük kilo illa ki alırsın. insanların ne dediğini takma.

ayrıca bana çok acayip zayıf bir görüntün var gibi gelmedi. omuzların falan geniş duruyor.

çok ince yapılı değilsin aslında bileklerine falan baktığımda da. çok az kilo alsan toparlarsın.

bazıları daha erken gelişiyor bazıları geç.

zaten 36 beden demek çok zayıf olmak demek dğeil ki.

36 beden az büyük oluyorsa daralttırırsın.

Eki Görüntüle 1574257

bak benim o yaştaki halime kürdandı eski takma adım.

Senin en azından göğüslerin var benim göğüslerimin altı çok ince :KK43: Boydan bir resim atayım.
IMG-20150128-WA0034.jpg

Elbiseli olan benim ve elbisenin lastiğinin olduğu kısım çok ince göğüslerim de küçük olduğu için üst bedenime bir şey uyduramıyorum. Annem ne kadar kilo alırsan al orası fazla gelişmez en fazla kalçalarına alırsın kiloyu diyor. Aynı elbise yanımdaki ark.da cok daha güzel duruyor boyumuz ve kilomuz aynı ama onun göğüsleri ve o kısmı bana göre daha yapılı olduğu için :)

Senin en azından göğüslerin var benim göğüslerimin altı çok ince :KK43: Boydan bir resim atayım.Eki Görüntüle 1574258

Elbiseli olan benim ve elbisenin lastiğinin olduğu kısım çok ince göğüslerim de küçük olduğu için üst bedenime bir şey uyduramıyorum. Annem ne kadar kilo alırsan al orası fazla gelişmez en fazla kalçalarına alırsın kiloyu diyor. Aynı elbise yanımdaki ark.da cok daha güzel duruyor boyumuz ve kilomuz aynı ama onun göğüsleri ve o kısmı bana göre daha yapılı olduğu için :)

hiç bir fizik farkınız yok arkadaşınla. öyle bir çok zayıf durmuyorsun.

hatta sen o arkadaşın daha bile kilolu göründün bana.

bence sen takıntı yapmışsın.

X