- Konu Sahibi gibigibi88
Bugün baktım evet. Ama ben kendi ameliyat olacağım doktor da dahil bir çoğunun oraya fake hesapla abartılı yorum yaptigini dusunuyorumRealself de cogu doktorlar var doktor ismi yazıp RealSelf yazin cikiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün baktım evet. Ama ben kendi ameliyat olacağım doktor da dahil bir çoğunun oraya fake hesapla abartılı yorum yaptigini dusunuyorumRealself de cogu doktorlar var doktor ismi yazıp RealSelf yazin cikiyor
çoookkk uçukkkDr mirza firat 20 bin den basliyor dedi. Arda pelen 14 bin. ufuk askeroglu 14 bin .suleyman taş 16 bin . Murat ustundag 10bin . Volkan kahya 16 bin . Fiyatlar cok uçuk değilmi???
Evet haklisinizBugün baktım evet. Ama ben kendi ameliyat olacağım doktor da dahil bir çoğunun oraya fake hesapla abartılı yorum yaptigini dusunuyorum
Devlette sıra gelmiyorBu kadar para vermenin gerçekten bir anlamı yok. Devlette çok çok ucuza yaptırabilirsiniz. Oradakiler de doktor ve aslına bakarsanız işin daha ehlileri ben devlette çok ucuz bir fiyata yaptırdım ve memnunum açıkçası
uzun zaman sonrasına veriyorlar diye biliyorum doğruDevlette sıra gelmiyor
Merhaba nerde kime yaptırdınız?Bu kadar para vermenin gerçekten bir anlamı yok. Devlette çok çok ucuza yaptırabilirsiniz. Oradakiler de doktor ve aslına bakarsanız işin daha ehlileri ben devlette çok ucuz bir fiyata yaptırdım ve memnunum açıkçası
Haydarpaşa Numune Hastanesi- Kıvanç Emre DavunMerhaba nerde kime yaptırdınız?
Ömer Faruk Sağın 18.500 TL.Dr mirza firat 20 bin den basliyor dedi. Arda pelen 14 bin. ufuk askeroglu 14 bin .suleyman taş 16 bin . Murat ustundag 10bin . Volkan kahya 16 bin . Fiyatlar cok uçuk değilmi???
Süleyman taş 50000 18000 e narkoz verirler sadeceÖmer Faruk Sağın 18.500 TL.