• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fiyatlari öğren

gibigibi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
832
268
103
Dr mirza firat 20 bin den basliyor dedi. Arda pelen 14 bin. ufuk askeroglu 14 bin .suleyman taş 16 bin . Murat ustundag 10bin . Volkan kahya 16 bin . Fiyatlar cok uçuk değilmi???

Dr mirza firat 20 bin den basliyor dedi. Arda pelen 14 bin. ufuk askeroglu 14 bin .suleyman taş 16 bin . Murat ustundag 10bin . Volkan kahya 16 bin . Fiyatlar cok uçuk değilmi???
Ilk ameliyat ücreti mi?20 binden başlıyor derler sonra 30 bin 40 bin isterler.yapılması gereken sağlık bakanlığını bu ücretler konusunda haberdar etmek.ütopik ameliyat ücretleri kabul edilmeyecek kadar yüksek.faturanizi alin en azindan vergilerini ödesinler.

2 ay once mirza firat’a sormustum ilk ameliyet icin bana 18000 tl dedi suleyman taş ise 4500 euro dedi 😂 volkan kahya ise 2200€ ve tam 18 doktor’a sordum fiyati hepsi hemen hemen ayni bir caner kacmaz 9000 idi ve ilker kocak 9000

Gerçekten çok uçuk rakamlar ne yapacaklarını şaşırdılar ama insanlarda suç bi şekilde para biriktirip gitmeye çalışıyor 20 30 bin lira ne demek bi burun için
Aslında kimse gitmicek yabancı hastalarıyla mutlu mutlu kalsınlar birim olarak düşündüğümüzde hangi Alman İngiliz 20 bin Euro verir aceba ama biz 20 bin TL’yi vermek için elimizden geleni yapıyoruz.

çok pahali ya bu kadarda olmaz bende olmayı düşünüyorum devlete gidicem bir doktor buldum bayramdan sonra görüşmeye gideceğim hayırlısı bakalim

demek 4500 euro
güzel ülkem alım gücümüz o kadar düştü ki doktorlar bile artık türk parasının yüzüne bakmıyor mesela yurt dışından gelen hastalara bi sorsunlar bakalım kendi ülkenizde 20 bin euro verir misiniz bu ameliyata

şu da var demek ki insanlar bu paraları veriyor ki onlar da istiyor,ben 20 bin versem doktorun 6 ay özel ilgisini beklerim her an her dakika beni aramasını devamlı kontrol çağırmasını en önemlisi kusursuz bi burun yapmasını isterim

Yurt disinda yasiyorum ve anliyorum fiyatlar çok arti kimisi euro ve dolar yukseldigini soluyor kimisi hastane ucreti yukseldigini soleniyor dusunun size suleyman tas 16 000 dedi bana 4500€ dedi..Ben 2-3 doktor arasinda kaldim en son seçimimi yaptim evet pahali oldu ama yapacak birsey yok..InsAllah size bulursunuz iyi bir doktor mesela dr resit burak kayan turkiyeden hasta kabul etmedigini duydum çok uzucu seneye kadar dolu adam

Adana da mahmut gokdogan var. 7 bin tl istedi. İnstigramda basarili gibi gorunuyor gunu birlik gidebilirim ama kafam karisik.

Ben Antep'te Yakup sarıgüney'e oldum ve 4.500 e şimdilik bi sorunum yok çok şükür memnunum da. 20 bin falan nasıl fiyatlar bunlar

Revizyona 50.000 lira istiyor Süleyman Taş da 50.000 liraya yaptığı revizyonlarda hiçbir değişiklik yok nerdeyse. Komik komik rakamlar, bu rakamları veren Avrupalılar bile kendisinden memnun değil. Yabancı forumları takip ederseniz bir sürü şikayet görürsünüz hakkında. Mirza da aynı şekilde bir sürü kadının burnunu revizyonda mahfetmiş. Fotoğraflara baktım ve inanamadım.

Revizyona 50.000 lira istiyor Süleyman Taş da 50.000 liraya yaptığı revizyonlarda hiçbir değişiklik yok nerdeyse. Komik komik rakamlar, bu rakamları veren Avrupalılar bile kendisinden memnun değil. Yabancı forumları takip ederseniz bir sürü şikayet görürsünüz hakkında. Mirza da aynı şekilde bir sürü kadının burnunu revizyonda mahfetmiş. Fotoğraflara baktım ve inanamadım.
Hangi forumlarda yazıyor acaba ? Link vermeniz mümkün mü?

Back