Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

ama kalıbı dar bir M o sanırım canım esneme durumu var gibi mi?

canim ben metreyi ustune koydum esnetmeden olctum beli lastikli ama esneme olayi var.hic esneme den 34.5:) esnerse l ye kadar olur heralde :)

5 dk engeline takıldım defactonun m bedeni olur canım ölçmeye gerek yok onu yarın mı vericeksin ürünleri kargoya?

5 dk engeline takıldım defactonun m bedeni olur canım ölçmeye gerek yok onu yarın mı vericeksin ürünleri kargoya?

tamam canim sen oyle diyorsan evet yarin vericem kargoya aksam eve gelincede takip no nu msj atarim sana :)

evet canim duruyor s beden sanirim.suet gibibir kkumaşı var vucuda oturan elbiselerde.ozelliklerini sayayim dedim

biliyorum canım aynısının birebiri var bende koyu kahvesi ve süper bir elbise o duruşu ,kumaşı çok zariftir
tamam onu da at benim sepete o halde, oldu 4 parça 30 tl

Son düzenleme:
M beden denedim defactoda oluyor M ise sorun olmaz
Tamam teşekkür ederim

m beden.benim de aklimi şey karıştırdı iste ikisini yan yana katliyim dedim bir parmak daha kisa geldi onun beli digerinden.o yüzden terddutte kalmistim.sen daha iyi bilirsin tabi ama

m beden.benim de aklimi şey karıştırdı iste ikisini yan yana katliyim dedim bir parmak daha kisa geldi onun beli digerinden.o yüzden terddutte kalmistim.sen daha iyi bilirsin tabi ama

tamam canim ekliyorum sepetine

Hımm ozaman durum kritik gibi şimdi krem rengi pantalon 29 bedenmi?
siyah kot görünümlü taytta M beden dimi peki kumaşlar arasında fark varmı M beden olan likralımı

Hımm ozaman durum kritik gibi şimdi krem rengi pantalon 29 bedenmi?
siyah kot görünümlü taytta M beden dimi peki kumaşlar arasında fark varmı M beden olan likralımı

krem 38 beden digeri m fakat 1 parmak kisa beli digerinden ikiside likrali fakat siuah gibi olanin beli likrali degil canim.o yuzden senin yakandan dusmedim ya ben icim rahat etmedi :)

krem 38 beden digeri m fakat 1 parmak kisa beli digerinden ikiside likrali fakat siuah gibi olanin beli likrali degil canim.o yuzden senin yakandan dusmedim ya ben icim rahat etmedi :)

Çok sağol canım söylediğin için demekki modele göre fark oluyor kalıplarda
Ama ben o ikisini çok beğenmiştim onlara sebep alıcaktım diğerlerinide kargom boş gelmesin diye bu durumda diğerlerinide yeniden düşünmem gerekicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…