Fiyatlar Düştü!! Alın Bitsin/satımıştır.

ama kalıbı dar bir M o sanırım canım esneme durumu var gibi mi?

canim ben metreyi ustune koydum esnetmeden olctum beli lastikli ama esneme olayi var.hic esneme den 34.5:) esnerse l ye kadar olur heralde :)

5 dk engeline takıldım defactonun m bedeni olur canım ölçmeye gerek yok onu yarın mı vericeksin ürünleri kargoya?

5 dk engeline takıldım defactonun m bedeni olur canım ölçmeye gerek yok onu yarın mı vericeksin ürünleri kargoya?

tamam canim sen oyle diyorsan;) evet yarin vericem kargoya aksam eve gelincede takip no nu msj atarim sana :)

evet canim duruyor s beden sanirim.suet gibibir kkumaşı var vucuda oturan elbiselerde.ozelliklerini sayayim dedim :D

biliyorum canım aynısının birebiri var bende koyu kahvesi ve süper bir elbise o duruşu ,kumaşı çok zariftir
tamam onu da at benim sepete o halde, oldu 4 parça 30 tl :34:

Son düzenleme:
M beden denedim defactoda oluyor M ise sorun olmaz
Tamam teşekkür ederim

m beden.benim de aklimi şey karıştırdı iste ikisini yan yana katliyim dedim bir parmak daha kisa geldi onun beli digerinden.o yüzden terddutte kalmistim.sen daha iyi bilirsin tabi ama ;)

m beden.benim de aklimi şey karıştırdı iste ikisini yan yana katliyim dedim bir parmak daha kisa geldi onun beli digerinden.o yüzden terddutte kalmistim.sen daha iyi bilirsin tabi ama ;)

tamam canim ekliyorum sepetine ;)

Hımm ozaman durum kritik gibi şimdi krem rengi pantalon 29 bedenmi?
siyah kot görünümlü taytta M beden dimi peki kumaşlar arasında fark varmı M beden olan likralımı

Hımm ozaman durum kritik gibi şimdi krem rengi pantalon 29 bedenmi?
siyah kot görünümlü taytta M beden dimi peki kumaşlar arasında fark varmı M beden olan likralımı

krem 38 beden digeri m fakat 1 parmak kisa beli digerinden ikiside likrali fakat siuah gibi olanin beli likrali degil canim.o yuzden senin yakandan dusmedim ya ben icim rahat etmedi :)

krem 38 beden digeri m fakat 1 parmak kisa beli digerinden ikiside likrali fakat siuah gibi olanin beli likrali degil canim.o yuzden senin yakandan dusmedim ya ben icim rahat etmedi :)

Çok sağol canım söylediğin için demekki modele göre fark oluyor kalıplarda
Ama ben o ikisini çok beğenmiştim onlara sebep alıcaktım diğerlerinide kargom boş gelmesin diye bu durumda diğerlerinide yeniden düşünmem gerekicek :14:

Back