Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkili etek. İkisi de first angel markalı. Üstteki 38-40 beden uyumlu alttaki 36-38 beden uyumlu. Her biri 7 TL
Püsküllü etek sıfır, hiç giyilmedi. M-L uyumlu 10 TL
Öpücüklü kalem etek hiç giyilmedi sıfır S-M uyumlu 20 TL
Merhaba arkadaşlar.
İçi polar mont sıfırdan farksız çok sıcak tutuyor.
internette kargo parası da ekleniyor ama canım o da var :) benimkiler sıfırdan farksız kitaplarımı canım gibi korur, saklarım :) tabi ki her zaman indirimim var maksat diğer kardeşlerim de yararlansın. sana özelden yazıyorumIci polar montun fiyati ne kadar acaba ? Bide ben s bedenim bana olur mu ? Aslinda kitap olarak da ahmet batmanin kitaplarini ariyordum ben ama 10tl ye bi tanesi pahali olmus internettede oyle cunku canim haberin olsun :)
teşekkürler canım benim :) eğer almayı düşünürsen yardımcı olurummerhaba bir arkadaş blazer ceket arıyordu onunla foto paylaşabilirsiniz konusu bugünlerde geçiyordu.iyi satışlar ürünleriniz çok güzel özellikle vizon ayakkabı .
linki buydu sanırım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...siyah-uzun-blazer-ariyorum-s-36-beden.775036/
peki canım rica ederimtşkler fondoten ve ayakkabıyı düşünürüm ama bakalım ben sana iletirim sen satmaya çalış olmazsa alırım inşalah kesin ayırma şimdilik.teşekkürler
kalıbı dar değil canım özelden yazıyorum sanaFiyati ne kadar cizmenin cnm ? Bide kalibi dar mi ?
38 bedene de uyar yazıcaktım :)Sıfır 36 beden beyaz pantolon. Esnek kumaşı olduğu için 36 bedene de uyar. Herhangi bir boy tadilatı olmamıştır. İç belli etmez. İki tane daha beyaz pantolonum olduğu için satıyorum.