Merhaba arkadaşlar. Yeni konumda kalan ürünlerimi derlemek istedim. Ürünlerimin çoğu sıfır ya da sıfırdan farksızlardır. Mutlu alışverişler dilerim :)
İçi polar mont sıfırdan farksız çok sıcak tutuyor. S-M beden
Kinetix ayakkabı sadece bir-iki kere giyildi siyah spor ayakkabı kullanmadığım için satışa koyuyorum. 37 numara
Birinci olan leke markalı 40 beden uyumlu. İkinci olan LTB markalı 38 beden uyumlu. Üçüncü olan mavi jeans markalı 36-38 beden uyumlu. Kumaş pantolon 38-40 beden uyumlu. Hepsi sıfırdsn farksızdır
Eylül ayında sadece bir kere abimin düğününde giydim. Tertemizdir, çok kalitelidir. Bugün Cengiz Abazoğlu'dan 10 tam puan aldı hatta Ucundaki tüller sayesinde ayağınızın altına hiç girmiyor, çok rahat yürüyebilirsiniz. Şeffaf askılarıyla birlikte göndereceğim. 38 bedendir. 400 TL'ye aldım, 200 TL'ye bırakıyorum.
Topuklu ayakkabı polaris marka etiketi üstünde sıfırdır. 36 numara. 20 TL
Vizon rengi ayakkabı tertemiz iki kere giydim. 37 numara 20 TL
Dolgu topuk babet 36 numara aldım bana küçük geldi 37 numara giydiğim için. Bir kere giyebildim o yüzden. 15 TL
Platform topuklu ayakkabı ve çanta çok kaliteli ve çok rahatlardır. Sadece bir kere abimin düğününde kullandım, sıfırdan farksızlar. 37-37,5 uyumlu. İlgilenenlere ikisini 100 TL'ye vericem. Yanında silikon tabanlarını da yollayacağım.
Beyaz babeti de sadece bir kere abimin kınasında giydim. 37 numara 20 TL
Birinci elbise red balance markalı çok pahalıya almıştım. 38-40-42 beden uyumlu beli lastikli. 20 TL
İkinci elbise puane markalı beli lastikli 36-38 beden uyumlu. Sadece bir kere giydim. 25 TL
Xside marka full kaşe saks mavisi mont. Ben de mont hastalığı olduğu için aldım ama çok çeşitten dolayı iki kere anca giymişimdir. Çok sıcak tutuyor. S-M beden uyumlu 50 TL
İkili etek. İkisi de first angel markalı. Üstteki 38-40 beden uyumlu alttaki 36-38 beden uyumlu. Her biri 7 TL
Püsküllü etek sıfır, hiç giyilmedi. M-L uyumlu 10 TL
Öpücüklü kalem etek hiç giyilmedi sıfır S-M uyumlu 20 TL
Flormar Mat Touch Fondöten / M302 nolu. Kızlar bunu bir internet sitesinden aldım. Orijinal, faturalıdır. Dün elime ulaştı ancak bana bir ton koyu oldu, satıcı hatasıyla alakalı bir durum. Geri iade de olmuyormuş. Kumral tenlilere tam olur. %100'ü dolu. 20 TL
Kapşonlu hırkalar ikisi de kışlıktır. Kırmızı olan yünlüdür. Tane 15 TL
Geyikli tshirt hiç giyilmedi sıfır 7 TL
Gömlek tozlu giyim'den aldım büyük oldu M-L uyumlu bir kere giyildi 10 TL
Çok kaliteli kışlık blazer ceket. İçindeki yedek düğmesine kadar duruyor, sayılı kullanıldı. Baza altında olduğu için kırışmış ütülenmesi lazım kusura bakmayın :) 38 beden 20 TL
Sweat S-M uyumlu 7 TL
Yeşil sweat bana büyük oluyor M-L uyumlu sadece bir kere giydim. Çok sıcak tutuyor. 10 TL
Gri çizgili sweat S-M uyumlu 10 TL
Kırmızı çizgili sweat S-M uyumlu 7 TL
Kolları şifon dantelli bluz sadece bir kere dış mekan çekimi için giyildi. S-M uyumlu 25 TL
S-M uyumlu tayt sıfır bana kısa geldiği için satıyorum. Kışlıktır 10 TL
Xside markalı içi yünlü bot topuklu ayakkabı kullanmadığım için satıyorum. 37 numara 60 TL
Mor gömlek ve krem rengi eşorman altı tane 10 TL. Mor gömleği çok pahalıya almıştım. S-M uyumlu. Eşofman altının sakız gibi malı var çok kaliteli S-M uyumlu.
Yeşil tshirtler tane 3 TL S-M uyumlu