elbisenin boyu omuzdan etek ucuna kadar kaç cm acaba ölçebilirmisiniz
Eki Görüntüle 971219 Eki Görüntüle 971220 Eki Görüntüle 971221 Eki Görüntüle 971222
harika bir ürün çok severek kullandım yumuşacık bir kumaşı var ister kotlarla ister kumaşla kombinleyin görünümü harika s-m bedene göre gene LCW MARKA İÇİ ÇİÇEK DESENLİ KAÇIRMAYINNNNN
fiyatı nedir acaba bide kargo nasıl oluyor
canım 10 tl olur kot görünümlü ama yumuşacık kumaşı var her giydiğimde arkadaşlar çok beğenirdi kargo çok tutmaz meleğim istersen bişeylere daha bak topluda gönderebilirim
tamam meleğim nasıl istersenÇok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
biraz düşüneceğim çünkü kombin düşündüğüm Elbisem terzide rütuşları var son haline göre durumu değerlendireceğim
ayırtıldı diğer ürünlerim indirimdeEki Görüntüle 977530 Eki Görüntüle 977531 Eki Görüntüle 977532
harika bir çanta sadece 15 tl piyasa fiyatının 1/4 fiyatına kaçırmayııııınnnn
Eki Görüntüle 977350 Eki Görüntüle 977351 Eki Görüntüle 977348 Eki Görüntüle 977349
harika bir bluz .tek kusuru önünde küçücük bi delik oluştu onu belli etmeden hallederim öyle gönderirim 8 tll lcw marka m beden
kazagın omuzdan bele uzunlugunu yazarmısınız sıze zahmet :) bacaklarım kısa olup govdem cok uzun oldugu ıcın pantolonu denemeden alabılır ama bluzu asla alamam hepsı kısa gelıyor sonra belım acılıyor :))
aynı konudan müzdaribiz diyebilirim hayatım benimde boyum uzun olduğu için gerek kol gerekse beden olarak olarak giyimde zorlanmaktayım canım.şuan işteyim.eve gidince ölçer yazarım bebeğim
Sen bıde zayıfsın sanırım :) hepten zordur senınkı benım sadece ustte problem oluyor
canım omuzdan etek ucuna kadar boyu 102 cm hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?