Canim bisey soylicem sana elif benden bir tulum almisti ancak ona olmamis cok cok guzel bir tulum iki kere giydum sadece ona bakmani tavsiye ederim
o tulumu ben senden alacaktım ama sen bana boyu kısa gelir demiştin hatırlıyormusun
38 beden siyah kusursuz etek 7,5 tl
collezione marka harika üzerinizden çıkarmak istemiyeceğiniz bir kot pantolon esnektir.hiçbir kusuru yok 12 tl
mıss sısly marka 40-42 bedene göre sütlü kahve renginde bedenime uymuyor sadece 10 tl ölçü verilir
bu kadifemi canım 42 yazıyor bana buyuk gelir herhalde ama ölçersen sevinirim.
canım bunun eni boyu kaç likralımı birde kuması nasıl yazlıkmı yada astarlımı nasıl bişey
bu kadifemi canım 42 yazıyor bana buyuk gelir herhalde ama ölçersen sevinirim.
canım bununda ölçülerini istiyorum san zahmet birde yeşil ekoseli gömleğin vardı onuda unutmadım.
Canim o zaman etegi yesil ekoseli gomlegi yalniz gomlek kac bedendi ayiralim. Birde colezione kotun olculeride uyarsa onuda ayiririz
canım bununda ölçülerini istiyorum san zahmet birde yeşil ekoseli gömleğin vardı onuda unutmadım.
canım 40 bel 102 boy
canım şimdi colezone kot ok
siyah etek ok
yeşi gömlek ok
yavruağzı gecelik
çiçekli fuar var birde onu da istiyorum. bunlarla ilgili bir görşelim :))
Eki Görüntüle 1018314 Eki Görüntüle 1018315 bu şallar kaldı canım elimde hangisi
onu berna ile takas yapmıştık canım bu ikisi var
Tamam canim da senin gosterdiklerinin biri de cicekli degilmi benmi yankis goruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?