- 17 Mart 2012
- 5.246
- 1.451
- Konu Sahibi CinnamonQueen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1125538 Eki Görüntüle 1125537 Eki Görüntüle 1125536
Gözlüğün birebir yüzde duruşu bu şekilde, model renk hepsi aynı..
150 tlye aldım 125 tl ye satıyorum..
Kargoyu da ben karşılayacağım..
Yanında bir de istediğiniz model de hediye gözlük vereceğim
İlgilenenler özelden de yazabilir önümüz yaz bu kaliteli gözlüğü kaçırmayınn!
tatlım gözlük süpermiş. ve bu fiyata kesinlikle kaçmaz. rayban vazgeçilmez güneş gözlüğü markası bence. çokta tarz duruyo. ayrıca yüze gitmeme gibi bi durumu olmaz zaten tarz gözlük olduğu için. rayban takan yakışıp yakışmamasına pek takılmaz.. benim güneş gözlüğüm olmasaydı düşünmeden alırdım. iyi satışlar
Çok teşekkür ederim ya vallahi 125 e düşürdüm hala pahalı diyenler var ne diyim..:) Çok sağolun güzel yorumunuz için, ben de sizin konuya baktım gene sanırım benim o olacak o sutyen hıssedıyoruum.. bakalım 1-2 hafta daha satılmazsa hemen alcam :)
rica ederim canımm.. 50 tl olsa diyen var gözlüğe. gerçekten şaşırtıcı. ama mutlaka satılır çünkü gözlük cidden güzel. 125 lira hiç bişey ya. tatlım inşallah senin olcak o sütyen. bi tane daha renkli sütyen eklicem ama o sana küçük gelir muhtemelen. büyüğü olsaydı onuda beğenirdin :)
Aynen başka bi siteye de ekledim çok soran var inşallah satılacak Ay valla sağolun ya elim bollaşır 2 haftaya kadar kaçırmicam onu çok hoş:) ben valla 75-80 arasıyım o ne marka nasıl tipi ? bakmak isterim :)
inşallah kuzum ya... aynı benim sütyenlerden abercrombie-gillyhicks. sütyen 75 ayarında ama cup ölçüsü sana olurmu bilemedim. onu koycam biara bakarsın canım
Tamamdır o zaman canımm, eklediğin an bakıcam çok sağol :)