Fitoterapi ile çocuk sahibi olmak

Bu vitaminleri mi kullandınız sadece

Bu vitaminleri mi kullandınız sadece
Evet bunları kullandım ayrıca femara kullandım ilk ay hamile kaldım ama genetik bozukluk nedeniyle kalbi durdu. Kürtajdan 2 ay sonra hiçbir tedavi olmadan tek ilişkiyle gebelik oldu, oğlum sağlıkla doğdu.. öncesinde 5 yıl bebeğim olmamıştı. 1 tüp bebek denemem vardı ikizlerim önce tuttu sonra kalbi durdu. Vitaminler dışında diyet de yaptım

Pko varmı

merhaba mersindemi yaşıyorsunuz ahmet yıldızbakanı bende takip ediyorum fitoterapiylede olmadı gebe kalamadım mersinin yolunu tutcaz gibi gözüküyor siz gebe kaldınızmı

merhaba mersindemi yaşıyorsunuz ahmet yıldızbakanı bende takip ediyorum fitoterapiylede olmadı gebe kalamadım mersinin yolunu tutcaz gibi gözüküyor siz gebe kaldınızmı
Ben gebe kalmadım ama Ahmet hocayı tavsiye ederim. Benim hormon degerlerimi biraz olsun normale yaklaştırmama vesile oldu. Benim gördüğüm kadarıyla polikistik over hastaları daha cok gebe kalıyor. Uyguladığı tedavi o hastalarda daha çok işe yarıyor. İnşallah sizde güzel bir tedaviyle hamile kalırsınız burdan da güzel haberleri bize verirsiniz

Ben adanada yaşıyorum mersine Ahmet hoca için gitmiştim

insallah yaşımda var fitoterapide fayda etmediyse bilemiyorum yaş 45

Histereskopi sonrası adet düzensizliğiniz oldu mu 7 aydır hep düzensiz

Nasıl bir tedavi verdi bilgi verebilirmisiniz

Histereskopi sonrası adet düzensizliğiniz oldu mu 7 aydır hep düzensiz
Düzensizlik olmadı da kürtaj sonrası sulu kanama sorunum vardı et suyu gibi deniliyor. Histeroskopiden sonra da o durum devam etti. Üstüne 2 kez hamile kaldım biri yine düşük, 2. Doğdu hala kanamalarım o şekilde

Nasıl bir tedavi verdi bilgi verebilirmisiniz
Bana 3 kutu eşime 1 kutu olacak şekilde günde 2 kez içeceğimiz vitamin tarzı kapsüllü ilaçlar gönderdi bunun dışında yasakladığı şeyler vardı. Paketli gıda kizartmalar gibi

10 bin TL mi para tuzağı bunlar. Nasıl inanıyorsunuz ya. Mfk denen kişi Dr o bile ticarete dökmüş sahtekar. Şikayetvar da ne yorumlar var. O yorumları okumuyor musunuz! İnsanlar türlü türlü. Ya karaciğerinizde toksik etki yapsa bu ilaçlar. Bitkilerin mg olarak alınması önemli.

merhaba siz doğal gebelik ne kadar sürede nasip oldu? Histeroskopi neden oldunuz?

Adet kanamalarınız mı o sulu şekilde benimde kürtajdan sonra o şekilde sulu geliyor Histereskopi oldum değişmedi yine aynı

Adet kanamalarınız mı o sulu şekilde benimde kürtajdan sonra o şekilde sulu geliyor Histereskopi oldum değişmedi yine aynı
Merhaba geç gördüm. Kürtajdan sonra, doğumdan sonra, adetlerimde hep sulu oluyor.. ilk kürtajımdan beri bu böyle hiçbir doktor bir yorum getiremedi... Ve doğumdan sonra kontrole bile gidemedim 8 ay geçti.. doktora gitmem lazım

merhaba siz doğal gebelik ne kadar sürede nasip oldu? Histeroskopi neden oldunuz?
Merhaba ilk tüp bebek denememde bebeklerimin kalbi durdu. Küretajda fazla kazınmış olabileceği için yapışıklık oldu adet olamıyordum 1 damla geliyordu bu sebeple histeroskopi yapıldı. Sonra eşim kaza geçirdi araya zaman girdi. Ben diyet yaptım ve kendi kendime femara kullandım takipsiz. Dr kendin içebilirsin demişti o ay hamile kaldım. Ama bebeğimizin genetik hastalığı varmış 8. Haftada kalbi durdu.. yine küretaj.. operasyondan tam 2 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim ve tek ilişkiydi

MaşaAllah doğal gebelik olmuş. İnşaallah en kısa zamanda hayırla bize de nasip olur.

Merhaba sperra faydasını gördünüz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…