Bu vitaminleri mi kullandınız sadece22 bin miarkadaşlar merdiven altı ürünlere atlamayın... Doktorlar bu işi ticarete döktü artık... Erkek için sperra verdi bize doktor içinde her şey var. Ben de decavit, co q10, selenyum, balık yağı kullandım. İyi bi markadan bunları alın... Fototerapiyle bebek yapmak nedir?... Bir kere rahimde bir sorun var mi vs iyi bir tüp bebek uzmanı görmeli... Benim ilk gittiğim dr hiçbir sorun yok dedi rahim filmine sonraki histereskopi olmam gerektiğini söyledi... Yani 1 tüp bebek, 1 doktor da çözüm olmayabilir ama vitamin hiç çözüm değil.. bize tedavilerimiz sonrası destek ilarak verdiler. 2 düşük ve histeroskopi sonrası doğal gebelik elde ettik
Evet bunları kullandım ayrıca femara kullandım ilk ay hamile kaldım ama genetik bozukluk nedeniyle kalbi durdu. Kürtajdan 2 ay sonra hiçbir tedavi olmadan tek ilişkiyle gebelik oldu, oğlum sağlıkla doğdu.. öncesinde 5 yıl bebeğim olmamıştı. 1 tüp bebek denemem vardı ikizlerim önce tuttu sonra kalbi durdu. Vitaminler dışında diyet de yaptımBu vitaminleri mi kullandınız sadece
Pko varmıBenim Ayşe çetin di doktorum 2 ay kullandım fayda görmedim bıraktım şimdi mersinde doktorum Ahmet Yıldızbakan doğal tedavi verdi yaklaşık 3 4 ay oldu devam ediyorum gebe değilim ama hormon değerlerim normale döndü çok şükür
merhaba mersindemi yaşıyorsunuz ahmet yıldızbakanı bende takip ediyorum fitoterapiylede olmadı gebe kalamadım mersinin yolunu tutcaz gibi gözüküyor siz gebe kaldınızmıBenim Ayşe çetin di doktorum 2 ay kullandım fayda görmedim bıraktım şimdi mersinde doktorum Ahmet Yıldızbakan doğal tedavi verdi yaklaşık 3 4 ay oldu devam ediyorum gebe değilim ama hormon değerlerim normale döndü çok şükür
Ben gebe kalmadım ama Ahmet hocayı tavsiye ederim. Benim hormon degerlerimi biraz olsun normale yaklaştırmama vesile oldu. Benim gördüğüm kadarıyla polikistik over hastaları daha cok gebe kalıyor. Uyguladığı tedavi o hastalarda daha çok işe yarıyor. İnşallah sizde güzel bir tedaviyle hamile kalırsınız burdan da güzel haberleri bize verirsinizmerhaba mersindemi yaşıyorsunuz ahmet yıldızbakanı bende takip ediyorum fitoterapiylede olmadı gebe kalamadım mersinin yolunu tutcaz gibi gözüküyor siz gebe kaldınızmı
Ben adanada yaşıyorum mersine Ahmet hoca için gitmiştimmerhaba mersindemi yaşıyorsunuz ahmet yıldızbakanı bende takip ediyorum fitoterapiylede olmadı gebe kalamadım mersinin yolunu tutcaz gibi gözüküyor siz gebe kaldınızmı
insallah yaşımda var fitoterapide fayda etmediyse bilemiyorum yaş 45Ben gebe kalmadım ama Ahmet hocayı tavsiye ederim. Benim hormon degerlerimi biraz olsun normale yaklaştırmama vesile oldu. Benim gördüğüm kadarıyla polikistik over hastaları daha cok gebe kalıyor. Uyguladığı tedavi o hastalarda daha çok işe yarıyor. İnşallah sizde güzel bir tedaviyle hamile kalırsınız burdan da güzel haberleri bize verirsiniz
Şikayetiniz neydi özel değilseinsallah yaşımda var fitoterapide fayda etmediyse bilemiyorum yaş 45
22 bin miarkadaşlar merdiven altı ürünlere atlamayın... Doktorlar bu işi ticarete döktü artık... Erkek için sperra verdi bize doktor içinde her şey var. Ben de decavit, co q10, selenyum, balık yağı kullandım. İyi bi markadan bunları alın... Fototerapiyle bebek yapmak nedir?... Bir kere rahimde bir sorun var mi vs iyi bir tüp bebek uzmanı görmeli... Benim ilk gittiğim dr hiçbir sorun yok dedi rahim filmine sonraki histereskopi olmam gerektiğini söyledi... Yani 1 tüp bebek, 1 doktor da çözüm olmayabilir ama vitamin hiç çözüm değil.. bize tedavilerimiz sonrası destek ilarak verdiler. 2 düşük ve histeroskopi sonrası doğal gebelik elde ettik
Nasıl bir tedavi verdi bilgi verebilirmisinizBenim Ayşe çetin di doktorum 2 ay kullandım fayda görmedim bıraktım şimdi mersinde doktorum Ahmet Yıldızbakan doğal tedavi verdi yaklaşık 3 4 ay oldu devam ediyorum gebe değilim ama hormon değerlerim normale döndü çok şükür
Düzensizlik olmadı da kürtaj sonrası sulu kanama sorunum vardı et suyu gibi deniliyor. Histeroskopiden sonra da o durum devam etti. Üstüne 2 kez hamile kaldım biri yine düşük, 2. Doğdu hala kanamalarım o şekildeHistereskopi sonrası adet düzensizliğiniz oldu mu 7 aydır hep düzensiz
Bana 3 kutu eşime 1 kutu olacak şekilde günde 2 kez içeceğimiz vitamin tarzı kapsüllü ilaçlar gönderdi bunun dışında yasakladığı şeyler vardı. Paketli gıda kizartmalar gibiNasıl bir tedavi verdi bilgi verebilirmisiniz
10 bin TL miBende Instagram'da tesadüfen gördüm bana da aynı ürünleri verdi 1 ay olmadan 10.000₺ daha istedi şurup ilaç takviyesi olarak başka bir tedaviye daha devam etmemiz gerek dedi siz bir faydasını gördünüz mü
merhaba siz doğal gebelik ne kadar sürede nasip oldu? Histeroskopi neden oldunuz?22 bin miarkadaşlar merdiven altı ürünlere atlamayın... Doktorlar bu işi ticarete döktü artık... Erkek için sperra verdi bize doktor içinde her şey var. Ben de decavit, co q10, selenyum, balık yağı kullandım. İyi bi markadan bunları alın... Fototerapiyle bebek yapmak nedir?... Bir kere rahimde bir sorun var mi vs iyi bir tüp bebek uzmanı görmeli... Benim ilk gittiğim dr hiçbir sorun yok dedi rahim filmine sonraki histereskopi olmam gerektiğini söyledi... Yani 1 tüp bebek, 1 doktor da çözüm olmayabilir ama vitamin hiç çözüm değil.. bize tedavilerimiz sonrası destek ilarak verdiler. 2 düşük ve histeroskopi sonrası doğal gebelik elde ettik
Adet kanamalarınız mı o sulu şekilde benimde kürtajdan sonra o şekilde sulu geliyor Histereskopi oldum değişmedi yine aynıDüzensizlik olmadı da kürtaj sonrası sulu kanama sorunum vardı et suyu gibi deniliyor. Histeroskopiden sonra da o durum devam etti. Üstüne 2 kez hamile kaldım biri yine düşük, 2. Doğdu hala kanamalarım o şekilde
Merhaba geç gördüm. Kürtajdan sonra, doğumdan sonra, adetlerimde hep sulu oluyor.. ilk kürtajımdan beri bu böyle hiçbir doktor bir yorum getiremedi... Ve doğumdan sonra kontrole bile gidemedim 8 ay geçti.. doktora gitmem lazımAdet kanamalarınız mı o sulu şekilde benimde kürtajdan sonra o şekilde sulu geliyor Histereskopi oldum değişmedi yine aynı
Merhaba ilk tüp bebek denememde bebeklerimin kalbi durdu. Küretajda fazla kazınmış olabileceği için yapışıklık oldu adet olamıyordum 1 damla geliyordu bu sebeple histeroskopi yapıldı. Sonra eşim kaza geçirdi araya zaman girdi. Ben diyet yaptım ve kendi kendime femara kullandım takipsiz. Dr kendin içebilirsin demişti o ay hamile kaldım. Ama bebeğimizin genetik hastalığı varmış 8. Haftada kalbi durdu.. yine küretaj.. operasyondan tam 2 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim ve tek ilişkiydimerhaba siz doğal gebelik ne kadar sürede nasip oldu? Histeroskopi neden oldunuz?
MaşaAllah doğal gebelik olmuş. İnşaallah en kısa zamanda hayırla bize de nasip olur.Merhaba ilk tüp bebek denememde bebeklerimin kalbi durdu. Küretajda fazla kazınmış olabileceği için yapışıklık oldu adet olamıyordum 1 damla geliyordu bu sebeple histeroskopi yapıldı. Sonra eşim kaza geçirdi araya zaman girdi. Ben diyet yaptım ve kendi kendime femara kullandım takipsiz. Dr kendin içebilirsin demişti o ay hamile kaldım. Ama bebeğimizin genetik hastalığı varmış 8. Haftada kalbi durdu.. yine küretaj.. operasyondan tam 2 ay sonra yine hamile olduğumu öğrendim ve tek ilişkiydi
Merhaba sperra faydasını gördünüz mu22 bin miarkadaşlar merdiven altı ürünlere atlamayın... Doktorlar bu işi ticarete döktü artık... Erkek için sperra verdi bize doktor içinde her şey var. Ben de decavit, co q10, selenyum, balık yağı kullandım. İyi bi markadan bunları alın... Fototerapiyle bebek yapmak nedir?... Bir kere rahimde bir sorun var mi vs iyi bir tüp bebek uzmanı görmeli... Benim ilk gittiğim dr hiçbir sorun yok dedi rahim filmine sonraki histereskopi olmam gerektiğini söyledi... Yani 1 tüp bebek, 1 doktor da çözüm olmayabilir ama vitamin hiç çözüm değil.. bize tedavilerimiz sonrası destek ilarak verdiler. 2 düşük ve histeroskopi sonrası doğal gebelik elde ettik
Tedaviniz yanıt verdi mi acaba sprem sayısı arttı mı eşiniz bilgi verebilir misiniz rica etsemAyşe çetin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?