- 23 Şubat 2011
- 63
- 0
- Konu Sahibi aylindaffodil
Bir süredir fitness yapıyorum.Şu sıralar işim dolayısı ile Bursa'da ikamet ediyorum ve bir spor merkezine gidiyorum.Benim gibi Fitness meraklısı olanlar var mı aranızda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir süredir fitness yapıyorum.Şu sıralar işim dolayısı ile Bursa'da ikamet ediyorum ve bir spor merkezine gidiyorum.Benim gibi Fitness meraklısı olanlar var mı aranızda...
Fitness meraklısı olduğum için fitness eğitmeni oldum.Yıllardır bu meslekteyim (7)Yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve olurum
kizlar meraba yardiminiza ihtiuacim var cunku kafam iyice karisti 7 kilo fazlam var ve uc aydir spor salonuna gitmeme ragmen veremedim salonda cardio ve girlik calistim spor uyeligim bitiyo bu hafta bende evde dambilla devam etmeyi dusunuyodum fakat bugun doktorumla konustum ve kafam karisti cunku doktorum agirlik calismamam gerektigini kas yapinca ilerleyen zamanlarda kaslarin enerji isteyecigini bunuda zarar verip sis kasli bi vucuda sahip olmama yol acacagini soyledi agirlik yerine dans yuruuy pilates vs onerdi. fakat salondaki antrenor ise kaslari guclendirmek icin agirlik sart diyor ne yapacagimi sasirdim amac zayiflamak
Fitness meraklısı olduğum için fitness eğitmeni oldum.Yıllardır bu meslekteyim (7)Yardımcı olabileceğim bir konu varsa seve seve olurum
konuyu açan arkadaş bursa ve fitness tan bahsetmişken ben de buraya yazmak istedim.
bursa'da temiz ve hijyene önem veren, ilgili, hocaların olduğu, yağ yakmaya yönelik studyo derslerinin olduğu bir salona üye olacağım ama kararsızım. iş çıkış saatlerinde gidebileceğim için kalabalık olmasınd çekiniyorum. studyo dersleri çok önemli ağırlık çalışan kaslı atletli erkeklerin arasında spor yaparken pek rahat edemiyorum açıkçası. soyunma odalarındaki hijyen ve konfor da önemli benim için.
şu aralar score korupark yada maya sport club a giden ve ya başka bir tavsiye verebilecek biri var mıdır forumda?
omuz ve karın kası için fitness mı yoksa yüzme mi daha iyi olur?