• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fitness ile kilo alma denemesi, takip edin sonucu beraber görelim

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuroj
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nuroj

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2011
206
2
66
Çanakkale
Kızlar ben 1,67 boyundayım ve 43 kiloyum. bugün fitness kilo alma programına başladım. destek olarakbirka gündür eczaneden aldığım balık yağını(omega3) ve bıldırcın yumurtası alıyorum. bugün vücudum ham olduğu için şu an kaslarım biraz ağrıyor. yarın da gidcm. isterseniz. gün gün yazayım ve 1 hafta sonunda kilomu paylaşayım. hem bana hem de size deneyim olur. işe yararsa siz de bu yoldan gidersiniz :8:

lütfen 1 haftanın sonunda işe yaradığını söylede bizde başlayalım bıktım artık

ben 2 aya yakın bi süre gittim faydasını görmedim aksine kilo da werdim.Cünkü yediğini yakıosun orda ister istemez. Eger ben gibi dogustan zayıf değilseniz yemek yiyip kilo almanızı öneririm. Ama doğuştan yiyip yiyip ama gercekten cok yiyip kilo alamıosunuz o zaman spor dewreye giriyor.

Benim sağlık sorunum yok estetik kaygılar yüzünden kilo almaya çalışıyorum. göbek sahibi de olmak istemem. kilo almışken düzgün almak istiyorum. dün akşam olağanın üzerinde yemek yedim. alşam üstü gittim spora yemek yapayım falan derken deli gibi acıkmışım. bir de bıldırcın yumurtasıyla da protein desteği oluyor. omega3 de ekleyince umutlandım. neyse ben çıkıyorum spor salonuna. bu arada her yerim ağrıyor ama olsun. inanıyorm değecek çabama :27:

Neyse ki kas ağrılarım bugün çalışmamı engellemedi. Hoca bir tane ilaç ismi söyledi. B vitamini kompleksiymiş. Kilo aldırır dedi. omega3 le birlikte de kullanılabiliyormuş. tabi benim kıt hafızam yüzünden unuttum adını. yarın öğrenirim isteyenlere özelden mesaj atarım

Kızlar hafta sonu kasları dinlendirdik bugün 3. defa gittim. Zorlaştırdık biraz daha bugün. Haşadım çıktı. 3 gündür omega3 haplarımı bulamadığım için alamıyorum. bugün bir arkadaşım kilo mu aldın diye sordu. çok bi fark yok ama aynıyım da diyemem. ben de farkediyorum. iştahım açıldı diye iyi yiyorum yani korktuğum gibi sadece kas olarak almycm gibi görünüyor. istediğim gibi dengeli olacak. bugün kahvaltı yapamadım akşama kadar sadece 2 tabak kısır yedim. fitness dan sonra da soluğu pizzacıda aldım. pizzadan birkaç saat sonra da yoğurtlu makarna yedim. az önce de süt, bebe bisküvisi, bebek maması karışımı yaptım ve şimdi tekrar acıktım. normalde bu kadar yiyemiyordum

o kilo aldırıcının adını bana özelden atabilir misin?

Ya ftness acaip iştah açıyor arkadaşımdan biliyorum kız başladı 3. haftası gözümün önünde orta boy pizzanon hepsini yedi bir dilimi zor bitiren kız şaşırdım bende mi gitsem diye düşünüyorum. Beden eğitimi bölümünde okuyan bir tanıdığımda söyledi fitness yap diye iştahı açıyor o kesin hemde sağlıklı oluyor ve kilo alıcaksan orantılı alıyorsun bende düşünüyorum gitmeyi. Arkadaşımın bacakları ip gibiydi baya dolgunlaştı gibi ..

Konunun açılmasının üzerinden epey vakit geçmiş. Kilo almana yardımcı oldu mu fitness ve hala devam ediyor musun?

walla benim kullanmadığım bişi kalmadı omega3(balıkyağı)-dopingler-balık bol bol-tavuk yerim sürekli alamdım-cvitamini-bütün meyweler-eczaneye gittiğimde nasıl kilo alabilirim dediğimde bana werilen herşeyi düzenli olarak kullandım primabolan iğnesi bile kullandım yok anacım banamısın demedi.spora gitmenin zayıflatıcı bi etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü ne olursa olsun ter döküyosun bi şekilde we vucuttaki yediğin herşeyi atıyosun bu sporun yanında werdikleri toz bişey war bütün minerallerin karışımı arkdşım önerdi 1 ayda kilo almassan gel yüzüme tükür dedi ama almaya fırsat olmadı.bilemiyorum ben onuda denemeye başlıcam bu bebek maması karışımınıda denicem deneyipte kilo almayan yok sanırım ondanda alamassam dahada alamam heralde.

Bende fitness a başladım yeni ama iştahım kapalı yaa ben öyle çok zayıf değilim ama birkaç kilo almak istiyorum cnm içtiğin vitaminleri bana özelden yazarmısın..

konuyu açan arkadaşım merhaba,aradan 1.5 sene geçmiş sonuç nedir bizi bilgilendirir misin?

Back