Fitness Bisiklet hakkında?

swarley

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
503
1
Arkadaşlar ben evde kullanıyorum bu bisikleti. Üzerinde numaralar oluyor hani 1 2 3 4 diye kademesi çevirmeli bir bölümü var. Bisiklet tekerleğini ağırlaştırıyor sanırım. Giderek ağırlaştırmalı mıyım sizce? O kademelerin amacı nedir sıkılaşmada mı kulanılıyor yoksa?

Son düzenleme:

Kademeler zorluk dereceleri. Tekerlek daha zor cevriliyor ve tabii böylelikle daha cok kalori harcaniyor.

Kademeler zorluk dereceleri. Tekerlek daha zor cevriliyor ve tabii böylelikle daha cok kalori harcaniyor.

Anladım, bunu biliyordum az çok ama birkaç kişiden kilo veremezsin, kas yapar sıkılaşır o bölgen olduğu gibi kalır incelmez diye duymuştum. Bunun doğruluğunu merak ediyordum açıkçası :26:

Bisikletin pedalları ne kadar hafif geliyosa o kadar arttırmalısın canım. Kas yapacağın doğru ama bu kasların görünürlüğü çok çok az olucak, kilo verirken önemli olan pedalların ağırlığı değil, senin ne kadar süre pedal çevirdiğindir unutma :)

Anladım, bunu biliyordum az çok ama birkaç kişiden kilo veremezsin, kas yapar sıkılaşır o bölgen olduğu gibi kalır incelmez diye duymuştum. Bunun doğruluğunu merak ediyordum açıkçası :26:

Ben ikinci oglumun dogumundan sonra kondisyon bisikletiyle 10 kg vermistim hic de kas yapmamistim. Evdeki kondisyon bisikletiyle kas yapmanin o kadar kisa sürede olacagini sanmiyorum ama günde 1 saate kadar kullanilabilirse cok ise yariyor. Ben cok bunaldigim icin videolu calismalari tercih ediyorum su an ama tv karsisinda cok kullanisli olabilir.

Yani ben bunun kademesini 2 de kullansam çok bir kas yapma olanağı olmaz sanırım? Çünkü 1 de çevirince 45 dakikada anca 200 kalori gidiyor hem sinirlerim de bozuluyor

Yani ben bunun kademesini 2 de kullansam çok bir kas yapma olanağı olmaz sanırım? Çünkü 1 de çevirince 45 dakikada anca 200 kalori gidiyor hem sinirlerim de bozuluyor

Ben 5 te kullaniyorum ama ne yazik ki giden kalori miktari cok yüksek degil kondisyon bisikletinde. Ben de de 1 saatte 300-350 kalori gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…