• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fitil

Pembeyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
1.554
787
73
29
Arkadaşlar merhaba gece koyduğum fitil sabah uyandığımda erimiş ayağıya kalktığımda iç çamaşırıma aktığını hissettim ki öyle olmuş sizce bu durum normal mi ? İlk defa fitil kullandığım için soruyorum
Teşekkürler

Arkadaşlar merhaba gece koyduğum fitil sabah uyandığımda erimiş ayağıya kalktığımda iç çamaşırıma aktığını hissettim ki öyle olmuş sizce bu durum normal mi ? İlk defa fitil kullandığım için soruyorum
Teşekkürler
normal canım

Peki bu fitil benim 5.günüm kullandığım sizce ne zaman etki gösteriyor fitiller mantarım hala geçmemiş gibi ??
ben 7 gün kullanmıştım canım ama flucan ilaç da kullandım ben. hemen geçen bşşiy değil biraz inatçı ıluyor mantarlar

ben 7 gün kullanmıştım canım ama flucan ilaç da kullandım ben. hemen geçen bşşiy değil biraz inatçı ıluyor mantarlar
Peki bana bu süreçte önerebileceğiniz bişey var mı yemem içmem konusunda veya candimax mantar ilacında kullanıyorum travmasıyla bide iki fitil bol su ama geçmek bilmiyor kaşıntı batma devam ediyor 😔

Peki bana bu süreçte önerebileceğiniz bişey var mı yemem içmem konusunda veya candimax mantar ilacında kullanıyorum travmasıyla bide iki fitil bol su ama geçmek bilmiyor kaşıntı batma devam ediyor 😔
her gün mutlaka bir bardak kefir iç canım ama sade olanlarından. iç çamaşırını yumuşatıcısz yıka ve mutlaka ütüle çamaşrlarını. ben de zamanla öyle geçirdim. kefir cidden iyi geliyor hissedeceksin :)

Peki birşey daha sormak istiyorum kusura bakmayın mantar olması gebe kalmaya engel mi
evet enfeksiyonlar engel. mantar da ordaki florayı bozduğu için spermin yaşamasını engelliyor. ben de mayısta oldum mantar bir buçuk 2 ay ressmen sürdü belki daha fazla :(

Siz tam olarak neler kullandınız
canım ben neo penetran fitil 7 li, flucan ilaç ve travacorttu sanırım adı mantar kremi kullandım. sık sık çamaşıe değiştir günlük ped kullanma. bölgeye jilet kullanma. ben kuaförler kapanınca jilet yapmiştım sanırım o tetikledi

Back
X