Fitik mı beze mi

Kuzeymasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
560
208
103
Hanimlar merhaba belki basina gelen vardir diye buraya yazmak geldi aklima haftaya doktora gidecegim sizdende bilenler varsa fikir almaya geldim. Bundan 6 7 ay once adet olmuyorum diye kadin doguma gitmistim bircok kist cikti poslikistik over teshisi kondu cocuk isteyip istemedigim soruldu istemedigim icin dogum kontrol hapi verildi herneyse hapi kullanirken daha bitmeden adet oluyodum hic birakmadan devam ettim hala ediyorum en son gecen ay 2 defa adet gordum 1 hafta arayla. Ilaci biraktim 2 hafta boyunca bu hafta yine basladim. Ara ara sanci oluyo kasiklarimda sol kasigima dolundugumda misketten biraz daha buyuk bi sislik var yatinca daha net geliyo elime bastirinca kayiyo kayboluyo. Ben hep doktor kist var dedigi icin kist saniyodum fakat kistler ele gelmezmis anlasilmazmis annemle esim fitik olabilir dedi cunku esimdede fitik varmis ameliyat olmus onceden bugun bi komsu yag bezesi olabilir dedi. Ara ara aniden ayaga kalkip kostugumda sol bacagim uyusuyo yerde buluyorum kendimi sanki bacagim cekiliyo tutmuyo yere dusuyorum. Adetlerimde duzensiz oldugu icin bide bu sisligi gordugum zaman acaba hamilemiyim diyorum kendi kendimi korkutuyorum kalmam imkansiz esimde bende korunuyoruz asla baska cocuk falan dusunmuyorum allah olmayana versin ben yinede kendimi rahatlatmak icin test yapip duruyorum. Bu arada ozur dileyerek soyluyorum 1 haftada bir anca buyuk abdestimi yapabiliyorum gazimi hic cikaramiyorum kendimi bildim bileli kabizim neler cikicak korkuyorumda basina gelen varsa beni bilgilendirirse rahatlatirsa sevinirim simdiden tesekkur ediyorum :)))

Genel cerrahi anabilim dalından randevu alın, muayene etsinler, görüntüleme yapılsın, fıtık ise basit bir ameliyat ile daha da ilerlemeden müdahale edilir.

Merhaba 2 gun once gittim hicbisey bulamadilar sanirim cok zayif oldugum icin bagirsaklarimdaki gazi hissediyomusum hicbisey yokmus ultrasonla baktilar elle baktilar yok sizde zayifsaniz ondan olabilir
Aklıma hiç gelmemişti mantıklı.. :) kendimi yiyordum kaç gündür bende. Çok teşekkür ederim kötü bişey çıkmamasına sevindim. Evet zayıfım bende 164 boy 41-42 kilo? Siz kaç kilosumuz doğum falan yaptınız mı?

Ayy siiz cok zayifsiniz ne guzel ben 1.55 40 kiloyum 42 oluyorum bazen gecmiyorum 42 yi :)) evet ikitane dogum yaptim bi oglum var 3 yasinda bi kizim var 1 yasinda sizin varmi :))

Ayy siiz cok zayifsiniz ne guzel ben 1.55 40 kiloyum 42 oluyorum bazen gecmiyorum 42 yi :)) evet ikitane dogum yaptim bi oglum var 3 yasinda bi kizim var 1 yasinda sizin varmi :))
Yok benim :) evet zayıfım ama belli olmuyor fazla sizinde olmuyordur eminim :) allah bağışlasın evlatlarınızı :)

Fıtık bastırdığınızda sağa sola kaçmaz. Altta bir delik olur ve elinizle bastırdığınızda fıtık o delikten içeri girip kaybolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…