- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
-
Ara ara aniden ayaga kalkip kostugumda sol bacagim uyusuyo yerde buluyorum kendimi sanki bacagim cekiliyo tutmuyo yere dusuyorum
Doktora sadece adet olmuyorum diye gitmistim o zaman farketmemistim 1 haftadir o sisligi farkediyorum insallah haftaya gidip ogrenicemdoktora hiç sormadınız mı?
Gittigim gibi sizi bilgilendiricemBende de var o şişlik,takipteyim.
Ya teşekkür ederim canım,bekliyorum haber senden.G
Gittigim gibi sizi bilgilendiricem
Soylediginiz iyi oldu hangi bolume gidicegimi bilmiyodum hemen randevu alicam tesekkur ediyorumGenel cerrahi anabilim dalından randevu alın, muayene etsinler, görüntüleme yapılsın, fıtık ise basit bir ameliyat ile daha da ilerlemeden müdahale edilir.
Merhaba 2 gun once gittim hicbisey bulamadilar sanirim cok zayif oldugum icin bagirsaklarimdaki gazi hissediyomusum hicbisey yokmus ultrasonla baktilar elle baktilar yok sizde zayifsaniz ondan olabilirBende de var o şişlik,takipteyim.
Aklıma hiç gelmemişti mantıklı.. :) kendimi yiyordum kaç gündür bende. Çok teşekkür ederim kötü bişey çıkmamasına sevindim. Evet zayıfım bende 164 boy 41-42 kilo? Siz kaç kilosumuz doğum falan yaptınız mı?Merhaba 2 gun once gittim hicbisey bulamadilar sanirim cok zayif oldugum icin bagirsaklarimdaki gazi hissediyomusum hicbisey yokmus ultrasonla baktilar elle baktilar yok sizde zayifsaniz ondan olabilir
Ayy siiz cok zayifsiniz ne guzel ben 1.55 40 kiloyum 42 oluyorum bazen gecmiyorum 42 yi :)) evet ikitane dogum yaptim bi oglum var 3 yasinda bi kizim var 1 yasinda sizin varmi :))Aklıma hiç gelmemişti mantıklı.. :) kendimi yiyordum kaç gündür bende. Çok teşekkür ederim kötü bişey çıkmamasına sevindim. Evet zayıfım bende 164 boy 41-42 kilo? Siz kaç kilosumuz doğum falan yaptınız mı?
Yok benim :) evet zayıfım ama belli olmuyor fazla sizinde olmuyordur eminim :) allah bağışlasın evlatlarınızı :)Ayy siiz cok zayifsiniz ne guzel ben 1.55 40 kiloyum 42 oluyorum bazen gecmiyorum 42 yi :)) evet ikitane dogum yaptim bi oglum var 3 yasinda bi kizim var 1 yasinda sizin varmi :))
Evet olmuyo amin sagolun darisi basiniza :))Yok benim :) evet zayıfım ama belli olmuyor fazla sizinde olmuyordur eminim :) allah bağışlasın evlatlarınızı :)
Amin inşallah :)Evet olmuyo amin sagolun darisi basiniza :))
Benimde öyleydi içeri giriyordu ama fıtık değil dediler.Fıtık bastırdığınızda sağa sola kaçmaz. Altta bir delik olur ve elinizle bastırdığınızda fıtık o delikten içeri girip kaybolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?