- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- 103
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Hanimlar merhaba belki basina gelen vardir diye buraya yazmak geldi aklima haftaya doktora gidecegim sizdende bilenler varsa fikir almaya geldim. Bundan 6 7 ay once adet olmuyorum diye kadin doguma gitmistim bircok kist cikti poslikistik over teshisi kondu cocuk isteyip istemedigim soruldu istemedigim icin dogum kontrol hapi verildi herneyse hapi kullanirken daha bitmeden adet oluyodum hic birakmadan devam ettim hala ediyorum en son gecen ay 2 defa adet gordum 1 hafta arayla. Ilaci biraktim 2 hafta boyunca bu hafta yine basladim. Ara ara sanci oluyo kasiklarimda sol kasigima dolundugumda misketten biraz daha buyuk bi sislik var yatinca daha net geliyo elime bastirinca kayiyo kayboluyo. Ben hep doktor kist var dedigi icin kist saniyodum fakat kistler ele gelmezmis anlasilmazmis annemle esim fitik olabilir dedi cunku esimdede fitik varmis ameliyat olmus onceden bugun bi komsu yag bezesi olabilir dedi. Ara ara aniden ayaga kalkip kostugumda sol bacagim uyusuyo yerde buluyorum kendimi sanki bacagim cekiliyo tutmuyo yere dusuyorum. Adetlerimde duzensiz oldugu icin bide bu sisligi gordugum zaman acaba hamilemiyim diyorum kendi kendimi korkutuyorum kalmam imkansiz esimde bende korunuyoruz asla baska cocuk falan dusunmuyorum allah olmayana versin ben yinede kendimi rahatlatmak icin test yapip duruyorum. Bu arada ozur dileyerek soyluyorum 1 haftada bir anca buyuk abdestimi yapabiliyorum gazimi hic cikaramiyorum kendimi bildim bileli kabizim neler cikicak korkuyorumda basina gelen varsa beni bilgilendirirse rahatlatirsa sevinirim simdiden tesekkur ediyorum :)))