Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benım 2 yerde fıtıgım var ama amelıyatlık deıl gene de cok rahatsızlık verıyor ben hamıleyken fıtıgım cıkmıs ama bılmıyordum yanı normal dogum yaptım hamıellıgın sonlarında topallıyordum dogumdan sonra gecmeyınce doktora gıttım meger bel fıtıgıymıs fızık tedavı gordum bıraz rahatladım ama agrı kaldırırsam gene agrım oluyor cok yorulursam bacaklarda uyusma oluyor ve gene hamıleyım doktora sordum fazla kılo almıycaksın dedı bakalım hayrılısı ıns bu dogumda da bıs orun yaratmaz
bende çok merak ediyorum bu konuyu normal doğumda gerçekten bele çok fazla yük biniyor mu ıkınma sırasında ben de 4 sene önce bel fıtığı ameliyatı oldum doğum dr.um kesinlikle sezeryan dedi sonra ben tepki gösterince çünki şu an için Alla a şükür çok bi prob. yaşamadım (30.haftamdayım)belle ilgili beyin cer.ile görüş ok verirse ben normal yaparım dedi beyin cer. ile sadece mailleşe bildim oda sorun olmaz son 1 ayı dinlenerek geçir dedi kafam çok karışık :/