Doğuma Hazırlık Fıstık Kızıma İsim arıyorummm :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hepsade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
323
41
98
32
Meraba kızlar 23 haftalık hamileyim . Nasip olursa bir Kızım olucak . Kızıma farklı ama bir o kadar da anlamlı isimler arıyorum.

Yardımcı olabilir misinizz ?:16:

ilk önce hayırlı olsun demek isterim :) çok sevdiğim isimlerden birisi lavinya anlamı çiçek ismi. felya isminide çok beğeniyorum fakat bi anlamı yok kuranda bi surede geçiyo.eflin de değişik cennete açılan kapı anlamına geliyo. elvin cennet çiçeği.liya sabrın en güzeli. neris gözümün nuru demek umarım beğenirsin :)

ilk önce hayırlı olsun demek isterim :) çok sevdiğim isimlerden birisi lavinya anlamı çiçek ismi. felya isminide çok beğeniyorum fakat bi anlamı yok kuranda bi surede geçiyo.eflin de değişik cennete açılan kapı anlamına geliyo. elvin cennet çiçeği.liya sabrın en güzeli. neris gözümün nuru demek umarım beğenirsin :)

Teşekkür ederim cnm yorumun ve iyi dileklerin için . Lavinya benimde hoşuma gitti. :16: önerilerini listeme ekliycem. :49:

ben yeni moda isimleri sevmiyorum farklı olmak adına karmaşık bir şey çıkıyor ortaya ki bunu sevmiyorum..

benim tercihim net ve anlamlı isimler;

duru
derin
doğa
gülce
damla

ben damla koyabilirim mesela kızım olursa :)

konuyu bende takip eddiyorum.

ama erkek olursa ali de kız olursa ne isim vereceğiz bende düşünüyorum. burdan kopya çekerim bende :)

öykü
rüya
beliz
erva
naz
sudem
melek
şebnem
buğlem
lina

ooo hemşoo hayırlıı olsun sağlıcaklaa kucagına al inş bebişini :16:
senin düşündüğün isim varmı peki ?

ooo hemşoo hayırlıı olsun sağlıcaklaa kucagına al inş bebişini :16:
senin düşündüğün isim varmı peki ?

Saol şekerim İnşallah dediğin gibi olur. Düşündüqüm İsimler ; esila , sare,
buğlem,deniz, lina şuanlık birde arkadaşların yorumlarındaki isimler var listemde artık eleyerek ortak bi karar alıcaz eşimle
:10:

ben yeni moda isimleri sevmiyorum farklı olmak adına karmaşık bir şey çıkıyor ortaya ki bunu sevmiyorum..

benim tercihim net ve anlamlı isimler;

duru
derin
doğa
gülce
damla

ben damla koyabilirim mesela kızım olursa :)

canım isimler çok hoş yorumun için teşekkür ederim. Listeme ekliyim hemencikk

verda ismi de hoşuma gider benim.anlamı da arapça gül demek.kolay gelsin,isim bulmak gerçekten çok zor :)

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
mina:gökyüzü ve aşk
meyra: parıldayan ışık
ırmak
defne
feyza:bereket bolluk
ebrar:dindar,iyilik sever
Şuan aklıma gelen bunlar aklıma başka isim gelirse yine yazarım..:49:

Adelina : merhametli güzel

Aden : Cennet Bahcesi

Zümra : güzel ,ahlakli , cesur ...

Günes

Kız ismi bulmak ne kadar zormuş ya aynı dert bende de var kızıma isim seçemiyorum.

Merih
doğa
derin

Back
X