fissler mi nutricook mu ?

qmerw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
389
0
46
İstanbul
arkadaşlar ya çok kararsız kaldım fissler hakkında kötü bişi duymadım netten bakınca tefalin serileriyle ilgili şikayetlerde var ama annemin arkadaşı kullanıyo memnun kararsız kaldım bir de lt hacmi olarak ne kadar tercih etmeli normalde 2 kişi olcaz ama birileri gelirse çok kişi olcak bence 4.5 lar yeter ama 6 mı alsam

Ben de kararsiDim esim 6 lt olsun dedi sonucta saglam kaliteli birsey her yil yenilenecek degil omurluk bir urun. Nutricook 6 lt aldim ve anlatamayacagim kadar cok memnunum:)) akilli saati her otusunde farkli biseyi belirtiyor cok kolay

canım ben fisler 4,5 kullnıyorum 2 kişiyiz misafirede yetiyor 6 litrelik çok büyük günlük kullnırken çok zorlanırsın.zaten anca misafir geldiğinde çorba falan pişirmek için lazım olur onada hayli hayli yetiyor.hiç gerek yok büyük almana.ve inanılmaz çabuk pişiriyor.ben alışana kadar bikaç defa yemekleri püre halinde yedik bildiğin eritiyor kuru fasülyeyi.ama alışınca inanılmaz pratik zman kazandırıcı.kapağı hariç gövdesini makineye atıyorum.öyle küçük duruyor ama çok derin o yüzden misafire falan yeter endişelenme.iyi günlerde kullan canım yardımcı olabilmişimdir inş

Ben de kararsiDim esim 6 lt olsun dedi sonucta saglam kaliteli birsey her yil yenilenecek degil omurluk bir urun. Nutricook 6 lt aldim ve anlatamayacagim kadar cok memnunum:)) akilli saati her otusunde farkli biseyi belirtiyor cok kolay

Tesekkurler kizlar bi de ben ztn cogu zmn tek olcam 3.5luklarda var sanirim bitane ondn alirim simdilik ilerdenolmadi buyuk alirim ama biriniz nutricook biriniz fisler hala kararsizim:)

fisslerde marka seçersen haberim olsun çeyiz işine başlayacağım da

Tesekkurler kizlar bi de ben ztn cogu zmn tek olcam 3.5luklarda var sanirim bitane ondn alirim simdilik ilerdenolmadi buyuk alirim ama biriniz nutricook biriniz fisler hala kararsizim:)

Desene daha da kararsiz kaldin( ben ilk defa dusuklu kullandim herkesten de tefali duydum o yuzden aldim teyzem 11 yildir kullaniyor tefali:)) hic arastirmadan gittim aldim yani:)) sen bilirsin simdi tekim diyorsun ama ileride nufusunuz artarsa 3.5 da az gelebilir belki?? Ben uzuunnn yillar kullanirim diye 6 aldim)

artık sen karar verceksin fiyat olarak yakınlar birbirine zaten.ama fisler alman markası ve tek tencere üretiyor.başka hiçbir alanla uğraşmıyor.tefalde iyi bir marka ama birçok dalda üretim yapıyor.ama sen bilirsin hangisi içine sinerse.fislerin görünümüde biraz farklı tava gibi uzun sapı var.hangisi estetik gelirse hangisi içine sinerse onu al.ben çok düşünmeden aldım.tesadüfen yanında hediyesi vardı su ısıtıcı vermişlerdi.kafamda tasarlamadan gitmiştim ama memnunum.ilk kullnırken dediğim gibi acemilik çekebilirsin çünkü acaip çabuk pişiriyor bikaç kez yemekleri püre halinde yedik.hiç geceden ıslatmadan kuru fasulye nohutu 25 30 dakkada pişiriyor.ve özel emniyeti var.eğer ocakta unutursan basıncı artınca kapak kendi kendini atıyor.bizzat yaşamadım görmedim ama kullanma kılavuzunda öyle yazıyor.alırken kızda öye demişti yemeği ateşte unuttuğunuzda kapağın kilit sistemi devreye girip kendi kendini açıyormuş patlamaması için

canım ben ilkini kullnıyorum.ayarı yok öyle fazla kafa karıştırcak.bir açıp kapama düğmesi var birde yemeğin pişme seviyesini gösteren çizgileri.sebze yemeğiyse çizgi 1. seviyedeyken kapatıyosun.geç pişen bişeyse 2. çizgiyi bekliyosun çıkmasını.pişirme sepeti dediği bir tel var sebzeleri buharda pişiren aparat.bilmiyorum haşlama sebzeyi pek yemiyoruz ya çiğ yada yemek olarak tüketiyoruz sebzeyi.ilk linktekini kullnıyorum ben.sepeti falan yok.senin kararın canım ikincisini kullanmadığım için bişey diyemiycem

bende fisslerin çok kaliteli olduğunu duydum onu almayı düşünüyorum.Benimde yengem fissler kullanıyor çok memnun ama iki yılda bir lastiğini değiştirmek zorunda kalıyor.Ama herkeste böyle bir problem olmuyormuş sanırım.

buradaki yorumlar benim işime de çok yaradı sanırım ben de düdüklü tencere de tercihimi fisslerden yana kullanacağım

tefal acticook hızlı pişirm yapar 3 programdır. nutri cook besin değerlerini korur pişirim hızı en sert yiyecekte bile 5 dk kadar farklı. tefal teknolojik çalışıyor. fissler iyi diyorlar ama düdüklü tencere sadece bi ekstrası yok. ben tefal acticook alıcam. 2 saate 3 yemek pişiriyor, 10 dk da mercimek çorbası yaptılar tanıtımda.

Bende nutricook kullanıyorum 6 aydır oldukça memnunum. Akıllı kontrol saati işimi kolaylaştırıyor

arkadaşlar tamam iyi güzel çoğunluk fissler demişsiniz almayı düşünüyorum ama modeller ve aralarındaki farkı anlamadım
.. sitesine bakıyorum farklarını söylemiyor... fissler diyen arkadaşlar model konusunda da yardımcı olabilir mi acaba lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…