• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fisler düdüklü tencereye karar veremedim...yardım lutfen!!!!

tired38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2013
49
19
88
arkadaşlar çeyizim için düdüklü tencere alıcam... karar veremedim bir türlü fissler blue point 6+3.5 litrelik set olarak satılandan mı alsam yoksa fissler premium comfort 6 lt olandan mı alsam... bu arada set olarak almak istememin sebebi şimdi evde yalnız kalıyorum ve düdüklü tencereye ihtiyacım oluyor... arkadaşları yemeğe çağırdıımda falan ihtiyacım olduu için 100 tl civarında olan bi düdüklü almayı düşünüyordum araştırırken 2'li set mantıklı geldi...
iki model arasında sadece goruntu farkı var sanırım teknik olarak aynı gibi geldi bana...kullananlar yorum yazarsa sevinirim...şimdiden tşkkurler;)

blue point vitaquik aldım 4.5lt. sadece denemek amaçlı bi kez kullandım beğendim.set almak bence mantıksız misafirin gelsede sonuçta tek bir yemek hazırlamayacaksın 6lt bence çok büyük yeni ev kuracak bi insan için boşa para verme derim onu koyacak yer bile sıkıntı

blue point vitaquik aldım 4.5lt. sadece denemek amaçlı bi kez kullandım beğendim.set almak bence mantıksız misafirin gelsede sonuçta tek bir yemek hazırlamayacaksın 6lt bence çok büyük yeni ev kuracak bi insan için boşa para verme derim onu koyacak yer bile sıkıntı

canım çok teşekkürler yorumun ve tavsiyen için... ama ama amaaa ben dun set olarak aldım hemde istediim seti aldım fissler comfort 3,5+6 lt olanı.. almışken alayım uzun sure kallanayım istiorum... ablamlar falanda set halinde almamı önerdi... küçüğü şimdi kullanmayı düşünüyorum buyuk olanıda evlenince kullanıırm die düşünüorum;) inşallah pişman olmam...
daha gelmedi ama aldıım ürün bu:)
$FISSLER-Vitavit-COMFORT-6-3-5LT-DUDUKLU-TENCERE__73289659_0.webp

canım çok teşekkürler yorumun ve tavsiyen için... ama ama amaaa ben dun set olarak aldım hemde istediim seti aldım fissler comfort 3,5+6 lt olanı.. almışken alayım uzun sure kallanayım istiorum... ablamlar falanda set halinde almamı önerdi... küçüğü şimdi kullanmayı düşünüyorum buyuk olanıda evlenince kullanıırm die düşünüorum;) inşallah pişman olmam...
daha gelmedi ama aldıım ürün bu:)
Eki Görüntüle 642720

güle güle kullan canım önemli olan içine sinmesi:)

Ben de çeyizim için vitaquick bluepoint 4.5 litre olanından aldım, set halinde olanlar da güzelmiş

Back
X