• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fişlendik !!!!!

jeanneCdarc

my little warrior.....
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
2.837
1.977
398
Mehmet Baransu elindeki bavulu açmaya devam ediyor.

Taraf’ın bugün sürmanşetten verdiği habere göre Milli Eğitim Bakanlığı, üç ay öncesine ait fişleme belgelerinde kadrosundaki tüm görevlileri fişleyerek “MHP’li, görev verilmemeli, İHL’li, bize yakın, F tipi, kadrosu iptal edilmeli” gibi notlar düşmüş.

“Milli Eğitim Bakanlığı kamudaki görevlileri fişlemiş. İsimlerin karşısına, “Olumsuz, İHL’li kesime bakışı negatif, görev verilmemeli, F tipi” gibi notlar düşülmüş Milli Eğitim Bakanlığı’nın da (MEB) tıpkı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) gibi kamudaki görevlileri fişlediği ve fişlenen isimlerin tasfiye edildiği ortaya çıktı. Fişleme yapan isim ise MİT’e de benzer emir bir veren Başbakanlık Müsteşarı Efkan Ala’nın kardeşi Atıf Ala.

“Bakanlık Merkez Teşkilatı Yönetici İstatistiği” adı altında yapılan fişlemelerde, kişinin çalıştığı birimin adı, birim amiri, kadro durumu belirtildikten sonra “Açıklama” bölümünde fişlemeler yapılmış. Bu bölümde şahısların karşılarına düşülen notlar şöyle:

Bavulundan "memur fişlemeleri" çıktı- Sözcü Gazetesi

Alevi-Sünni çatışması beklerken....cemaat-akepe çatışması....kk siyaset otoriteleri ne diyor bu işe çok merak ettim????

Akp ile savaş ringine çıkarılan bu bavul tüccarına sormak lazım;
neden 2004 belgesini 2013 te çıkardın meydana? diye:ssz:

Ayrıca vakti zamanında iktidar lehine, nereden servis edildiği muamma belgeler ile birilerin hayatını kararttığı dönemleri hatırlarız..
Dincilerin on nomerolu kişisiydi o zaman..

Gün oldu devran döndü..Cemaat üfledi akp söndü..

Bunların kavgası bambaşka oluyormuş yav..:51:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu belgeler çok ilginç birşey zaten, bir bakıyorsun bilmem nerenin teeeeeee fi tarihte bir borcu oluyor, o borcu zamanında istemiyorlar, ne zamanki zıtlaşmalar başlıyor, büyük boy hakiki deri seyahat bavulu salonun ortasına sürüklenip içinden belgeler çıkıyor.

Dedemin kara kaplı defterine benzetiyorum:ssz:
Dedem çocuklarına verdiği parayı bile o deftere yazardı, ne zaman ki babamla, amcamla tatsızlık yaşasalar hemen defteri çıkarır, sana şu tarihte 10 gayme vermişim, şu tarihte 50 gayme vermişim der babamları kara kaplı defterle sustururdu:60:

Bu belgeler çok ilginç birşey zaten, bir bakıyorsun bilmem nerenin teeeeeee fi tarihte bir borcu oluyor, o borcu zamanında istemiyorlar, ne zamanki zıtlaşmalar başlıyor, büyük boy hakiki deri seyahat bavulu salonun ortasına sürüklenip içinden belgeler çıkıyor.

Dedemin kara kaplı defterine benzetiyorum:ssz:
Dedem çocuklarına verdiği parayı bile o deftere yazardı, ne zaman ki babamla, amcamla tatsızlık yaşasalar hemen defteri çıkarır, sana şu tarihte 10 gayme vermişim, şu tarihte 50 gayme vermişim der babamları kara kaplı defterle sustururdu:60:

Hey allahım sinirim bozuldu :60::60::60:

Back