Çocuk Hastalıkları Fıskırarak kusma

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ceyda4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
138
37
18
25
Kızlar merhaba, 2 ay 18 günlük bebegım fışkırarak kusuyor ağzından burnundan akıyor süt . Ne yapacağımı şaşırdım helak oldum ağlamaktan 3 doktora götürdüm tahlılerı cekıldı ultrasona bakıldı sadece fazla gazı var dedıler aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba lütfen cvp verın

Benim ilk doğduğu zaman iki kere yaşadım.
Sen üşütüyorsun annesi.Kendine dikkat et.Havalar sıcak diye çorapsız ve yeleksiz gezme.Sen kendini sıcak tutarsan o da düzelir.Korkma.
Sütünden her şey ona geçiyor unutma.

Cnm anne sütü yok mama veriyorum.

Emzirme tekniklerine dikkat et ...bebeğin agzina olabildigince girmeli emerken gogsun koyu renkli kısmı ...

Emzirdikten sonra illaki sırtını sivazla gazı çıksın ...

Fazla emdiginde de fiskirtabilir emdigini...
Anne sütü yok mama veoyepym ama bi görseniz çok kötü fıskırıyor bogıoacak gibi oluyor onu öyle gördükçe içim parçalanıyor

Böyle bahswttıgım kusma inanın normal bi kusma gibi degıl nefesiz kalıyor yavrucak fosur DİE ağızdan burundan fıskırıyor süt

Anne sütü yok mama veoyepym ama bi görseniz çok kötü fıskırıyor bogıoacak gibi oluyor onu öyle gördükçe içim parçalanıyor
Benim kuzemimde oyleydı annesı ve babsı dönüşümlü sabaha kadar beklylardı bogulmasın dıye , kaç dr gezdlr en son bi dr buldular mide kapagı gevsekmiş bimilaç verdi dr hiç bileyi kalmadı . yada mama yaramıydr başka marka deneye bilrsnz geçmiş olsn

Bi arkadaşın bebeğide öyle . Doktoru olabilir demişti 6. Yada 7. Ayda biter demişti

Kuzenının doğduğu günden beri öyle mıydı yoksa

Benim bebeğim 3 aya kadar öyle kustu. Doktor reflü olabilir dedi bir damla verdi düzeldi sonra

Başına gelmiş kimse yok mu ya
Benim bebeğimde de vardı bir kaç defa fışkırtarak Ve sarı renkte kustu doktorumuz reflüden kaynaklı dedi korkacak Birşey yok demişti doyurur doyurmaz yatırma dik tut ve fazla yedirme az ve sık doyur geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…