Cnm anne sütü yok mama veriyorum.Benim ilk doğduğu zaman iki kere yaşadım.
Sen üşütüyorsun annesi.Kendine dikkat et.Havalar sıcak diye çorapsız ve yeleksiz gezme.Sen kendini sıcak tutarsan o da düzelir.Korkma.
Sütünden her şey ona geçiyor unutma.
Anne sütü yok mama veoyepym ama bi görseniz çok kötü fıskırıyor bogıoacak gibi oluyor onu öyle gördükçe içim parçalanıyorEmzirme tekniklerine dikkat et ...bebeğin agzina olabildigince girmeli emerken gogsun koyu renkli kısmı ...
Emzirdikten sonra illaki sırtını sivazla gazı çıksın ...
Fazla emdiginde de fiskirtabilir emdigini...
Mamasını değiştirmeni öneririm.Bir de acaba çoo veriyor olabilir misin ? Biraz daha az vermeyi denesen.Cnm anne sütü yok mama veriyorum.
Mamasını da degıstım bana mısın demediMamasını değiştirmeni öneririm.Bir de acaba çoo veriyor olabilir misin ? Biraz daha az vermeyi denesen.
3 aylık olacak nerdeyse 90 cc veriyorum öğün basıMamasını değiştirmeni öneririm.Bir de acaba çoo veriyor olabilir misin ? Biraz daha az vermeyi denesen.
Yan yatır muhakkak bir de reflü yatağı var mı :)3 aylık olacak nerdeyse 90 cc veriyorum öğün bası
Benim kuzemimde oyleydı annesı ve babsı dönüşümlü sabaha kadar beklylardı bogulmasın dıye , kaç dr gezdlr en son bi dr buldular mide kapagı gevsekmiş bimilaç verdi dr hiç bileyi kalmadı . yada mama yaramıydr başka marka deneye bilrsnz geçmiş olsnAnne sütü yok mama veoyepym ama bi görseniz çok kötü fıskırıyor bogıoacak gibi oluyor onu öyle gördükçe içim parçalanıyor
Kuzenının doğduğu günden beri öyle mıydı yoksaBenim kuzemimde oyleydı annesı ve babsı dönüşümlü sabaha kadar beklylardı bogulmasın dıye , kaç dr gezdlr en son bi dr buldular mide kapagı gevsekmiş bimilaç verdi dr hiç bileyi kalmadı . yada mama yaramıydr başka marka deneye bilrsnz geçmiş olsn
Nasıl oluyodu onunki anlatsanız lütfenBi arkadaşın bebeğide öyle . Doktoru olabilir demişti 6. Yada 7. Ayda biter demişti
Ben birerbir görmedim ama fışkırarak kusuyomuş , biyere giderken anneside kendine yedek kıyafet alıyordu üstü başı batıyomuş çünküNasıl oluyodu onunki anlatsanız lütfen
Tam olarak bılmıyrm ama kusması hep varmş artmş gun gectıkçeKuzenının doğduğu günden beri öyle mıydı yoksa
Benim bebeğimde de vardı bir kaç defa fışkırtarak Ve sarı renkte kustu doktorumuz reflüden kaynaklı dedi korkacak Birşey yok demişti doyurur doyurmaz yatırma dik tut ve fazla yedirme az ve sık doyur geçmiş olsunBaşına gelmiş kimse yok mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?