• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Fisher Price Zürafalı Melodi ve Işıklı Oyun Halısı

kızlar tartışmayın:52::52::52:alıcı olan kişi benim ama ben vazgeçtim kızım neredeyse 4 buçuk aylık oldu,geç kaldın dediler bende vazgeçtim sizindir yani:))

kaçırılmayacak fırsat bence...süper görünüyor..zaten yıpranmamış da olur keşke bu ilan 1 sene önce olsaydı :)...bebişim büyüdü..yoksa ilk talip ben olurdum :)
off offf almadığım için çok üzülmüştüm burada da dikkatimi çekti tühh :((

kime kısmet olacaksa bebişi güle güle kullansın

Kaç gün oldu bekliyorum burda neden böyle yapıyorsunuz ..satmaya niyetiniz yok galiba .bilmiyorum çok ısrar ettim diyemi böyle ilgilenmediniz benimle anlamadım ..sonuçta bedavaya veya hayrınıza göndermiyorsunuz,söylediğiniz fiyata alıyordum... hayır benim zoruma giden doru düzgün özel mesajlarıma cevap bile vermemeniz ,
dün hesap numaranızı istedim gün içinde verecem dediniz bekledim geceye kadar yazdınızmı diye ve hala bir haber yok,
size ilk gün telefon numaramı bıraktım misafirinz olabilir vaktiniz olmamıştır ama bir telefon edip kusura bakmayın gönderemedim diyebilirdiniz .kaç gün oldu bide araya hafta sonu girdi

Son düzenleme:
Kaç gün oldu bekliyorum burda neden böyle yapıyorsunuz ..satmaya niyetiniz yok galiba .bilmiyorum çok ısrar ettim diyemi böyle ilgilenmediniz benimle anlamadım ..sonuçta bedavaya veya hayrınıza göndermiyorsunuz,söylediğiniz fiyata alıyordum... hayır benim zoruma giden doru düzgün özel mesajlarıma cevap bile vermemeniz ,
dün hesap numaranızı istedim gün içinde verecem dediniz bekledim geceye kadar yazdınızmı diye ve hala bir haber yok,
size ilk gün telefon numaramı bıraktım misafirinz olabilir vaktiniz olmamıştır ama bir telefon edip kusura bakmayın gönderemedim diyebilirdiniz .kaç gün oldu bide araya hafta sonu girdi

kızıma kendim yapmama ragmen ben bile alayım dedim oyun halısını ama baktımki ilgilenen yok demekki ciddi degil arkadaş :(

bunu şimdi okuyorum.yatılı misafirim olduğunu ve çok giremediğimi belirtmiştim.size söylediğim gün içinde hesap nosunu gönderdim zaten,ne sebeple gelmedi bilemiyorum bende sizden ok.mesajını bekliyordum.aksine çok istekli olduğunuz için size göndermek istemiştim.yoksa bankayla kargoyla uğraşmadan kapıda alacaklarda vardı.zaten perşembe yada cuma size göndereceğim diye yazmıştım sanırım öyle günleeeer olmadı yani :) size tamam dedikten sonra başkasına satmam merak etmeyin.vesselam şimdi tekrar mesaj gönderiyorum gelip gelmediğine dair mesaj yazarsanız sevinirim.

bunu şimdi okuyorum.yatılı misafirim olduğunu ve çok giremediğimi belirtmiştim.size söylediğim gün içinde hesap nosunu gönderdim zaten,ne sebeple gelmedi bilemiyorum bende sizden ok.mesajını bekliyordum.aksine çok istekli olduğunuz için size göndermek istemiştim.yoksa bankayla kargoyla uğraşmadan kapıda alacaklarda vardı.zaten perşembe yada cuma size göndereceğim diye yazmıştım sanırım öyle günleeeer olmadı yani :) size tamam dedikten sonra başkasına satmam merak etmeyin.vesselam şimdi tekrar mesaj gönderiyorum gelip gelmediğine dair mesaj yazarsanız sevinirim.
hayır sizden hiç mesaj gelmedi şimdi aldım mesajınızı ..tel numaranızıda yazarsanız daha iyi iletişim halinde oluruz
teşekkürler

iyi akşamlar oyun halısını almak istiyorum ama özelden msj atamıyorum.oğlumun çok hoşuna gidecek tek sorun istanbuldan taşındık yoksa beykozda oturuyodum çok süper olurdu ama bu oyun halısının oğlumun olmasını çokkkk istiyorum mail adresim selmademir20@hotmail.com

şimdi mailime giremedim canım nerede oturuyorsun ? özel mesajla mailimi yazıyorum okuyabiliyorsun değilmi ?

bende talibim oyun halısına 4 aylık oğlum için satılmadı dimi?

kızım artık ilgilenmediği için satıyorum.
Ayaklarıyla barlara vurduğunda müzik çalmaya başlıyor, kuş sesleri çıkartıyor, aynasında kendisini görmek ona inanılmaz keyif veriyordu, üzerindeki çıngıraklara ise elleriyle vurup değişik sesle çıkarıyor.piyasada sıfırı 13o TL civarında satılıyor, hiçbir eksiği ve aksaklığı yok. Çok memnun kalacağınızı garanti ediyorum.

Fiyatı 70 tl.dir.İstanbul anadolu yakasındayım.tercihim elden teslimdir.

Almak istiyorum kızım 5 aylik istanbul içindeyim elden alabilirim uygun fiyat 40 lira olursa benm icin cok iyi olur cok masrafı var ihtiyacım var tesekkurler

Back