Bebek İkinci El Fisher Price Yağmur Ormani Jamperoo Hoppala ve Chicco YouMe Kanguru Fizyolojik Konfor

kemapl

https://www.facebook.com/PaanmileStory
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
313
3
Fisher Price Yağmur Ormani Jamperoo Hoppala çok temiz,çok az kullanılmış ve original kutu var
220TL Biz Ankara'da Etimesgut oturuyoruz
Kargo Alici ödemeli.

$fp jumperoo a.jpg
$fp jumperoo b.jpg
$5936.jpeg

Özellikleri:

Klasik hoppala eğlencesinin modern tasarımı. Güvenli zıplama eğlencesi, bebekler zıpladıkça onu harekete duyarlı ışık ve ses efektleriyle ödüllendirir.
Annelerin aktive edebileceği 4 dakika boyunca süren eğlence özelliği.
Bebekler dönebilen koltuğu sayesinde çevresinde ve üzerinde bulunan oyuncaklara ulaşabilecek ve keyifle oynayacaktır.
Bebekler; Fil, sallanan maymun, dönen kertenkele ve daha fazla oyuncak ile eğlenceli vakit geçirecek.
3 farklı yükseklik ayarı mevcuttur, yumuşak yaylar bebeklerin ellerinin güvenliği içinözel olarak dizayn edilmiştir.

Chicco You&Me Kanguru Fizyolojik Konfor Uranüs çok temiz,çok az kullanılmış ve original kutu var
70TL Biz Ankara'da Etimesgut oturuyoruz
Kargo Alici ödemeli.

$Chicco-You-Me-Physio-Comfort-Baby-Carrier-20140212094743.jpg
$HP00018992_4.jpg

Son düzenleme:
evet ben sahibinden.com adi : necahatkarabay :)
kargo 25TL kadar (PTT)

ordanda yazmıştım gerçi kullanıcı adım aynı:) ürünü ne kadar kullanıdınız bi sıkıntısı falan varmı yada deformasyon,bide ordaki fiyat 195 tl o fiyattan alıcam dimi ordan alınca:) aslında bebeğim doğmadı bile çok hoşuma giden bir ürün bulmuşken almak istedim.tavsiye edermisiniz sizde kullanan olarak:)

ordan mesajıma cevap yazmışsınız şimdi gördüm o zaman almak isterim,doğmamış bebek için erken davranmıyorumdur umarım:)

tabiki once allah bebeginizi saglikli kucaginiza almanizi dilerim.henuz iki gun oldu buraya koyali nasipse size olur ama baska alicida cikarsa tabiki ona birsey diyemem kismet diyelim.

tabiki once allah bebeginizi saglikli kucaginiza almanizi dilerim.henuz iki gun oldu buraya koyali nasipse size olur ama baska alicida cikarsa tabiki ona birsey diyemem kismet diyelim.
ürünü az önce sahibinden den aldım,ptt ile göndereceksiniz sanırım.ne zaman verirsiniz kargoya acaba

ürünü az önce sahibinden den aldım,ptt ile göndereceksiniz sanırım.ne zaman verirsiniz kargoya acaba

Ayşegül Uzun; once hayirli olsun iyi gunlerde kullansin yavrunuz.yarin ptt yarin sabahtan yollarim eve donunce size kodunu buraya koyarim.saygilar

tabiki merak etmeyin gelsin onaylarım.en geç çarşamba gelir sanırım

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

X