Fırının Tavanını Nasil Temizliyorsunuz??? Yardimm!

bahargunesi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
697
94
648
Kizlar daha onca firin temizligi basligi acilmis inceledim ama sadece temizlik urunlerinden bahsedilmis.Benim sorunum tavani temizleyememek.Ben amwayin firin temizleyicisini kullaniyorum cok da memnunum firinin yanlari tabani harika.Ama tavanini temizleyemiyorum bir turlu istedigim gibi temiz olmuyor. Balik k.yarik gibi yemeklerden sonra hemen silerim ama tavani temiz olmuyor.Herhangi bir sprey yag cozucu veya amwayi suruyorum bekletiyorum ama izgaralar mani oluyor guzelce silmeme.Fircaladim yine olmadi.Şise bezi doladim yine olmadi?Siz nasil temiliyorsunuz.Fikirlerinize ihtiyacim var.Şu izgaralar cikmiyor degil mi, hayir ugrasip cikaricam sonra yerine takamicam bozulucak:27:

Son düzenleme:
Nasıl bir fırın,ızgarası nasıl ki çıkmıyor anlamadım canım.ben fırının tabanına,yan duvarlarına sıktığım gibi tavanına da aynı sprey deterjandan sıkıp biraz telle ovuyorum,sonra mutfak beziyle silerek duruluyorum.o ızgara çıkıyordur mutlaka,nasıl temizlenecek yoksa,normalde tüm parçalar çıkar fırın içi bomboş kalır.kullanma klavuzuna bir bak

Nasıl bir fırın,ızgarası nasıl ki çıkmıyor anlamadım canım.ben fırının tabanına,yan duvarlarına sıktığım gibi tavanına da aynı sprey deterjandan sıkıp biraz telle ovuyorum,sonra mutfak beziyle silerek duruluyorum.o ızgara çıkıyordur mutlaka,nasıl temizlenecek yoksa,normalde tüm parçalar çıkar fırın içi bomboş kalır.kullanma klavuzuna bir bak

canım Arçelik'in üstü ocak altı fırın olan modellerinden
Modeli bu $Barcelik-9440YS-firin.webp yani klasik bir fırın
Hani üst kısmında kıvrımlı bir ısıtıcı varya ondan bahsediyorum(Fotoğrafta gözükenden değil) açıkcası kullanma kılavuzuna baktım bulamadım çıkıp çıkmadığını
Eğer çıkmıyorsa bozmaktan korkuyorum
Senin fırınında bu tarz mı acaba?

Son düzenleme:
Benimki de arçelik,üstü ocak altı fırın seninki gibi ama şimdi gidip baktım ben mi hiç farketmedim diye,öyle bişey yok rezistans falan.üst tavanı dümdüz.sen iyisi mi bir arçelik bayiine girip sor,aynı model değilse bile benzeri vardır,gösterir sorarsın bu parça çıkıyormu diye

Benimki de arçelik,üstü ocak altı fırın seninki gibi ama şimdi gidip baktım ben mi hiç farketmedim diye,öyle bişey yok rezistans falan.üst tavanı dümdüz.sen iyisi mi bir arçelik bayiine girip sor,aynı model değilse bile benzeri vardır,gösterir sorarsın bu parça çıkıyormu diye

Senin fırının turbo mu
belki turbonun rezistansı yoktur
en iyisi servise danışmak haklısın

Kizlar daha onca firin temizligi basligi acilmis inceledim ama sadece temizlik urunlerinden bahsedilmis.Benim sorunum tavani temizleyememek.Ben amwayin firin temizleyicisini kullaniyorum cok da memnunum firinin yanlari tabani harika.Ama tavanini temizleyemiyorum bir turlu istedigim gibi temiz olmuyor. Balik k.yarik gibi yemeklerden sonra hemen silerim ama tavani temiz olmuyor.Herhangi bir sprey yag cozucu veya amwayi suruyorum bekletiyorum ama izgaralar mani oluyor guzelce silmeme.Fircaladim yine olmadi.Şise bezi doladim yine olmadi?Siz nasil temiliyorsunuz.Fikirlerinize ihtiyacim var.Şu izgaralar cikmiyor degil mi, hayir ugrasip cikaricam sonra yerine takamicam bozulucak:KK53:
yıl 2013 de sorulmuş aynı dertten muzdaribim. rezistans çıkmıyor, kapağını çıkardım içine girdim resmen :) ama aralara girmiyor

Back
X