Fırında tavuk pirzola ve patates hakkında yardım

Papatyagibisin70

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2016
1.117
452
123
Kızlar fırında tavuk pirzola patates ve mantar yapacağım. Fırın poşetinde. Tavuk ve mantarı bir poşete patatesi başka bi poşete koyacağım doğru mu yapıyorum yoksa patates ile mantarı mı bir koyayım? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için.

Detaylı tarifi var mi?zahmet olmazsa 😊 pratik bi tarife benziyor ihtiyacım var şu sıralar 🤕
Cnm ben tavuk pirzolayı yoğurt salça biraz köri biraz kimyon kekik tuz ve karabiber ile marine ettim. Sonra patateslere sadece tuz ve karabiber ekledim. Fırın poşetine tavuk pirzola ve ikiye böldüğüm mantarları koydum başka bi fırın poşetine de patatesleri koyup 200 derecede yaklaşık bir saat pişirdim. Patatesleri biraz kalın kestim çünkü çabuk pişiyorlar ve gayet lezzetli oldu

Cnm ben tavuk pirzolayı yoğurt salça biraz köri biraz kimyon kekik tuz ve karabiber ile marine ettim. Sonra patateslere sadece tuz ve karabiber ekledim. Fırın poşetine tavuk pirzola ve ikiye böldüğüm mantarları koydum başka bi fırın poşetine de patatesleri koyup 200 derecede yaklaşık bir saat pişirdim. Patatesleri biraz kalın kestim çünkü çabuk pişiyorlar ve gayet lezzetli oldu
Teşekkür ediyorum :KK36:

Back
X