M Mayaarzu Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mart 2021 27 5 6 34 15 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #1 Fırında sade köfte yapicam ama kurumamasi için yumuşacık olmasi için detaylar neler bilgisi olan (kızartmadan sadece fırında yapmak istiyorum)
Fırında sade köfte yapicam ama kurumamasi için yumuşacık olmasi için detaylar neler bilgisi olan (kızartmadan sadece fırında yapmak istiyorum)
bebeklinick 100x gelmişimdir bu dünyaya bence, uslanmam çünkü Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 28.130 En iyi cevaplar 1 40.876 598 15 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #2 Mayaarzu .!.: Fırında sade köfte yapicam ama kurumamasi için yumuşacık olmasi için detaylar neler bilgisi olan (kızartmadan sadece fırında yapmak istiyorum) Genişletmek için tıkla... Alüminyuma sarılmalı Ama öyle de alzheimer riski oluyo Olumlu oy 1 Olumsuz oy
Mayaarzu .!.: Fırında sade köfte yapicam ama kurumamasi için yumuşacık olmasi için detaylar neler bilgisi olan (kızartmadan sadece fırında yapmak istiyorum) Genişletmek için tıkla... Alüminyuma sarılmalı Ama öyle de alzheimer riski oluyo
M Mayaarzu Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mart 2021 27 5 6 34 15 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #3 bebeklinick .!.: Alüminyuma sarılmalı Ama öyle de alzheimer riski oluyo Genişletmek için tıkla... Teşekküler denedim öyle yumuşacık oldu.aman ayda yilda bi alimünyum sarmalı yemekten bisey olmaz ohhoo herşeyi öyle didiklesek yasanilica kalmaz Olumlu oy 0 Olumsuz oy
bebeklinick .!.: Alüminyuma sarılmalı Ama öyle de alzheimer riski oluyo Genişletmek için tıkla... Teşekküler denedim öyle yumuşacık oldu.aman ayda yilda bi alimünyum sarmalı yemekten bisey olmaz ohhoo herşeyi öyle didiklesek yasanilica kalmaz
hayat Guru Kayıtlı Üye 26 Ağustos 2010 270 169 303 Bolu 22 Ağustos 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #4 Fırında buharlı pişirme özelliği varsa öyle yapabilirsiniz ben genelde öyle pişiriyırum Olumlu oy 0 Olumsuz oy