- 1 Aralık 2009
- 4.335
- 1.274
- 173
- Konu Sahibi incitanemtuana
biliyorum bunu süper bişey oluyor.... bayılmışlardı yiyenler... bilmeyenler muhakkak ki denesinleeer.... :sm_cool:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım enfes görünüyor görüntüsü kadar eminim tadı da enfestir cokacimcoook
hmmm canım çekti bak şimdi:sinifsinif:
ellerine sağlık arkadaşım...
merhabalar ben bu tarifi görüp gözüme kestireli çok oldu
bu akşam yapıcam inşallah misafirim var değişik bişey yapmak istiyordum aklıma geldi
hemen geldim tarifi tekrar kontrol edeyim diye
resimleri harika görünüyor ellerinize sağlık
misafirlerim bayıldılar 3 4 kez yemek çok güzel olmuş dediler çok teşekkür ederim
ama resmini çekemedim yaa kızım üstüme çorba döktü biraz servisleri aceleye getirdim oyuzden :)))
birde ben köfte ve patates püresinin üstüne karışık garnitür koydum kaşarı üstüne koydum öylede deneyebilrsiniz kızlar
ellerinize saglık :))
biliyorum bunu süper bişey oluyor.... bayılmışlardı yiyenler... bilmeyenler muhakkak ki denesinleeer.... :sm_cool:
bu tarifi daha önce nasıl görmedim
ellerine sağlık tarifini köşeye not aldım yerimsenibensayende yeni bir tarif daha öğrendim
bayıldım harika duruyor
eline sağlık cnm
harika bir yemek süperrrrr ben buradan aldım denedim misafirlerime yaptm herkes bayıldı
ellerine sağlıık cnm
tarifi 2. kere yaptım ve çok güzel oldu....ilkinde soğanları içinde hissetmiştim.bu sefer soğanı rendeledim ....kıyma ile patates püresi arasına soğanlı domatesli salçalı sos yaptım...patates püresinide kendim yaptım ve harika oldu...eşim beğendi...kolay kolay fırın yemeklerini sevmez....tarif için teşekkürler.....
off çok güzel görünüyo tarifi aldım kesinlikle deniyeceğimmm ellerine sağlıkk
yanlız bi konu var dikkatimi çeken , kıyma çiğ olacak ve üzeriinde patates püresi, acaba kıymanın çiğ kalmasına sebep olurmu bu durum
yoksa patates püresini koymadan önce biraz fırınlamak mı gerekli