Köfteler Firinda Patatespüreli ve Kasarli Köfte-Resimli

bu tarifi daha önce nasıl görmedim :delphin::delphin:
ellerine sağlık tarifini köşeye not aldım yerimsenibensayende yeni bir tarif daha öğrendim

merhabalar ben bu tarifi görüp gözüme kestireli çok oldu
bu akşam yapıcam inşallah misafirim var değişik bişey yapmak istiyordum aklıma geldi
hemen geldim tarifi tekrar kontrol edeyim diye
resimleri harika görünüyor ellerinize sağlık

misafirlerim bayıldılar 3 4 kez yemek çok güzel olmuş dediler çok teşekkür ederim
ama resmini çekemedim yaa kızım üstüme çorba döktü biraz servisleri aceleye getirdim oyuzden :)))
birde ben köfte ve patates püresinin üstüne karışık garnitür koydum kaşarı üstüne koydum öylede deneyebilrsiniz kızlar
ellerinize saglık :))

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canim ya okadar seker yorumlamissin ki
tarifi denemeye layik görmene
deneyip misafirlerine sunmana
en önemliside
begenip begenilmesine
cok ama cok sevindim inan
ellerine emegine saglik
garnitürlü fikir harika
yengemlerde bizde yapmistik
sebzeside icinde oluyo cünkücokacimcoook
opuyorumnanaktanyorumunu esirgemedigin icin cok tskler opuyorumnanaktan

tarifi 2. kere yaptım ve çok güzel oldu....ilkinde soğanları içinde hissetmiştim.bu sefer soğanı rendeledim ....kıyma ile patates püresi arasına soğanlı domatesli salçalı sos yaptım...patates püresinide kendim yaptım ve harika oldu...eşim beğendi...kolay kolay fırın yemeklerini sevmez....tarif için teşekkürler.....

tarifi 2. kere yaptım ve çok güzel oldu....ilkinde soğanları içinde hissetmiştim.bu sefer soğanı rendeledim ....kıyma ile patates püresi arasına soğanlı domatesli salçalı sos yaptım...patates püresinide kendim yaptım ve harika oldu...eşim beğendi...kolay kolay fırın yemeklerini sevmez....tarif için teşekkürler.....

ellerine saglik canim
esinde begendiyse ne mutlu bana
yorumun icin ayrica tsklerrrrrra.s.

kislar bu tarif kaç dakikada 200 derecede pisiyor
kac dakkada piserr -tatlicadiarzu-

ben önceden köfte yapip atmistim buzluga
yani tepsiye yayamicam

ama yinede olur dime kalin kalir mi acaba?

bacilarr yardimm

Son düzenleme:
aa kayınvalidemlerle annemleri iftara aldığımda bu köfteden yapayım hem çok pratikmiş
yanlız bi konu var dikkatimi çeken , kıyma çiğ olacak ve üzeriinde patates püresi, acaba kıymanın çiğ kalmasına sebep olurmu bu durum
yoksa patates püresini koymadan önce biraz fırınlamak mı gerekli

incitanem tuana ellerine sağlık, seni takip ediyorum tariflerin gerçekten pratik ve çok şık.

Ben de denedim bu güzel tarifi.Çok beğendik.Teşekkürler.a.s.

yanlız bi konu var dikkatimi çeken , kıyma çiğ olacak ve üzeriinde patates püresi, acaba kıymanın çiğ kalmasına sebep olurmu bu durum
yoksa patates püresini koymadan önce biraz fırınlamak mı gerekli

Fırınlamana gerek yok.Gayet güzel pişiyor.

Back
X