Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen gün baktımda Siemens mağazasından 4500 olmuş fiyatı bizde 3700 e almıştık ama helal olsun süper bir fırın.
bende ocaklı fırın kullanıyorum..
siemens marka..
aynı arkadaşın dediği gibi çözdürücü,mikro dalga,turbo,aynı anda 3 yemeği pişirip kokularını birbirine bulaştırmayan özelliği mevcut(balık-et-tavuk)
çok ama çok memnunum..yoğurt yapımı özelliğide mevcut.
dışıda aynalı görünü olarak da çok şık yani..
şiddetle öneriyorum.
Geçen gün baktımda Siemens mağazasından 4500 olmuş fiyatı bizde 3700 e almıştık ama helal olsun süper bir fırın.[/QUOTE
modeli nedir arkadasım fırının, hala memnun musunuz?? tavsiye eder misiniz???
Geçen gün baktımda Siemens mağazasından 4500 olmuş fiyatı bizde 3700 e almıştık ama helal olsun süper bir fırın.
arkadaşlar ocaklı fırın almayı düşünüyorum smens marka daha ağır basıyor smens kullananlardan yorum bekliyorum birde kendini temizleme özelliği olan fırınlar varmış bilenler varsa bana yardımcı olun ne olur.
yaaa evet bende düşünüyorum ama kimse yorum yapmamış bilgilendirirseniz çok sevinirim :)
benimki de simens çok güzel pişiriyor . benimki çok özelllikli değil ama performansı güzel. inoks aldım 1000 lira falandı.beyazı da 700 civarıydı