• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fırın öneri

lavinya29

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2008
250
11
643
46
İstanbul
Arkadaşlar altı üstü iyi pişiren BÜYÜK fırın alcak annem tavsiyeniz var mı KONUYU AÇÇAK YER BULAMADIM:(senağlama

Son düzenleme:
canım ben arçelik aldım..ablamında arçelik..üstü ocak..altı çift kapılı fırınn.ikimizinkindede arkası yakıyor...hiçç menun değilim

Benım siemens fırınım,hem mıkro dalga hem çözdürücü hemde turbo fırın vs .Özel mobılya yaptırdım onun için çünkü hem metalik renkte hemde gömme.Biraz pahalı ama çok memnunum.

Son düzenleme:
bende ocaklı fırın kullanıyorum..
siemens marka..
aynı arkadaşın dediği gibi çözdürücü,mikro dalga,turbo,aynı anda 3 yemeği pişirip kokularını birbirine bulaştırmayan özelliği mevcut(balık-et-tavuk)
çok ama çok memnunum..yoğurt yapımı özelliğide mevcut.
dışıda aynalı görünü olarak da çok şık yani..
şiddetle öneriyorum
.

Geçen gün baktımda Siemens mağazasından 4500 olmuş fiyatı bizde 3700 e almıştık ama helal olsun süper bir fırın.

Geçen gün baktımda Siemens mağazasından 4500 olmuş fiyatı bizde 3700 e almıştık ama helal olsun süper bir fırın.

4500 mü????
4500 e insanlar 3 beyaz eşyasını alıyor yav?
ben evlenirken çamaşır mak-fırın-bulaşık makinesine 3 100 mü ne vermiştim peşin..o kadar pahalı değil benimki şimdi olsa olsa 1600-1700 ancadır.
sizinki ankastre olabilirmi?:bbo:

Evet canım gömme dedim ya ankastre yani.Evet baya bir para verdim.Siemensin Top Model serisi.Valla 2 tane fırınım bozuldu bende gittim en iyisini aldım şimdi memnunum.

arkadaşlar ocaklı fırın almayı düşünüyorum smens marka daha ağır basıyor smens kullananlardan yorum bekliyorum birde kendini temizleme özelliği olan fırınlar varmış bilenler varsa bana yardımcı olun ne olur.

yaaa evet bende düşünüyorum ama kimse yorum yapmamış bilgilendirirseniz çok sevinirim :)

benimki de simens çok güzel pişiriyor . benimki çok özelllikli değil ama performansı güzel. inoks aldım 1000 lira falandı.beyazı da 700 civarıydı

bende ocaklı fırın kullanıyorum..
siemens marka..
aynı arkadaşın dediği gibi çözdürücü,mikro dalga,turbo,aynı anda 3 yemeği pişirip kokularını birbirine bulaştırmayan özelliği mevcut(balık-et-tavuk)
çok ama çok memnunum..yoğurt yapımı özelliğide mevcut.
dışıda aynalı görünü olarak da çok şık yani..
şiddetle öneriyorum
.

arkadaşım, siemens ocaklı fırının kodu nedir peki???? hala memnun musun, tavsiye eder misin????

arkadaşlar ocaklı fırın almayı düşünüyorum smens marka daha ağır basıyor smens kullananlardan yorum bekliyorum birde kendini temizleme özelliği olan fırınlar varmış bilenler varsa bana yardımcı olun ne olur.

ben de fırın düşünüyorum, aldın mı fırın, tavsiye eder misin?? modeli nedir???

HGV795220T bosch fırın önerir misiniz?? kullanan var mı???

Eklentiler

• $MCSA044068_HGV725220T_def.webp
    $MCSA044068_HGV725220T_def.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 177
Back
X