V
vivet
Ziyaretçi
- Konu Sahibi vivet
-
Firdevs Hanım'ı tanımıyorum ama karakterdeki bazı temel özelliklerin yıllarca değişmeyeceğine inananlardanım..
Sadece zamanla,olaylar karşısında ya bazı özelliklerinizi törpülüyorsunuz ya da katılaşıyorsunuz..Ama maya değişmiyor ne yapsanız da..
peki birisi size istemediğiniz bişey söyleyinca napıyorsunuz.duygularınızı nasıl saklıyorsunuz?
peki birisi size istemediğiniz bişey söyleyinca napıyorsunuz.duygularınızı nasıl saklıyorsunuz?
¤ decemBer ¤;12962363 .!.:şerefsizin teki o kadın be. nesine özeniyosunuz :sinifsinif:
senağlamaarkadaşlar izleyen bilir.aşkı memnu dizisindeki firdevs hanım..
işte bahsettiğim bu.kadın başına kötü birşey geldiğinde üzüldüğünü hiç belli etmiyor.hiç renk vermiyor.dikkat edin bencilliğinden bahsetmiyorum.her hareketini tabiki onaylamıyorum fakat olayları öyle bir idare ediyor ki..
ben asla öyle olamıyorum .duygularımı erteleyemiyorum.birisi yanlış birşey söylese bi laf soksa hemen moralim bozuluyor ve bunu belli ediyorum..siz nasılsınız.böyle huyu olup değişen oldumu.anında kızarıyorum sinirden yaa..yaşla alakası olsa 30 yaşındayım.[/QU
etraf firdevs hanım gibi gerçek duygularını saklayan yapay sahte "mış" gibi yapan insanlarla dolu zaten. olduğun gibi kalmaya çalış bence. Bırak insanlar içinde ne varsa bilsin.son zamanlarda özel olan bulunmayan o
fridevs hanıma benzediğimi söyleyemem :) ama bu bahsettiklerinizi çok güzel yaşadığımı söyleyebilirim.. yani öyle ki hayat, peşpeşe darbeleri aldıkça sizi üzdükçe olaylar çevreniz vs yavaş yavaş kendinizi bulmaya başlyorsunuz... yapı değişmez neysen o sun diye birşey kesinlikle yok. öyle de bir değiştim ki ben! bir klip, film, şarkı için uymasa bile empati yapan ağlayan biriydim önceden ki saymıyorum bana söylenen her hangi bir lafta ne kadar etkilendiğimi neler yaşadığımı. ama şükürler olsun ki genç yaşta kendimi buldum. bedenim 25 ruhum 45 yaşında sanki. o kadar güçlüyüm ki artık sarsılmamak adına savunma mekanizmaları oluşturdum.. bünyemi şartlandırdım beni herşey ve herkes yanıltabilir kırabilir üzebilir sıkabilir bu yüzden çok güveniyorum kendime ama başkalarına asla! bencillikse bu bencilim ama değilim sadece herşeyin üstesinden gelebileceğimin kolay kolay yıkalamayacağımı biliyorum. laf söyleyen varsa bana ona daha güzelini söylebileceğimi ve bunu iyi de yaptığımı biliyorum. belki yanlış yapıyorum. ama inanın o kadar iyi hissediyorum ki...senağlamaarkadaşlar izleyen bilir.aşkı memnu dizisindeki firdevs hanım..
işte bahsettiğim bu.kadın başına kötü birşey geldiğinde üzüldüğünü hiç belli etmiyor.hiç renk vermiyor.dikkat edin bencilliğinden bahsetmiyorum.her hareketini tabiki onaylamıyorum fakat olayları öyle bir idare ediyor ki..
ben asla öyle olamıyorum .duygularımı erteleyemiyorum.birisi yanlış birşey söylese bi laf soksa hemen moralim bozuluyor ve bunu belli ediyorum..siz nasılsınız.böyle huyu olup değişen oldumu.anında kızarıyorum sinirden yaa..yaşla alakası olsa 30 yaşındayım.
fridevs hanıma benzediğimi söyleyemem :) ama bu bahsettiklerinizi çok güzel yaşadığımı söyleyebilirim.. yani öyle ki hayat, peşpeşe darbeleri aldıkça sizi üzdükçe olaylar çevreniz vs yavaş yavaş kendinizi bulmaya başlyorsunuz... yapı değişmez neysen o sun diye birşey kesinlikle yok. öyle de bir değiştim ki ben! bir klip, film, şarkı için uymasa bile empati yapan ağlayan biriydim önceden ki saymıyorum bana söylenen her hangi bir lafta ne kadar etkilendiğimi neler yaşadığımı. ama şükürler olsun ki genç yaşta kendimi buldum. bedenim 25 ruhum 45 yaşında sanki. o kadar güçlüyüm ki artık sarsılmamak adına savunma mekanizmaları oluşturdum.. bünyemi şartlandırdım beni herşey ve herkes yanıltabilir kırabilir üzebilir sıkabilir bu yüzden çok güveniyorum kendime ama başkalarına asla! bencillikse bu bencilim ama değilim sadece herşeyin üstesinden gelebileceğimin kolay kolay yıkalamayacağımı biliyorum. laf söyleyen varsa bana ona daha güzelini söylebileceğimi ve bunu iyi de yaptığımı biliyorum. belki yanlış yapıyorum. ama inanın o kadar iyi hissediyorum ki...
şerefsizin teki o kadın be. nesine özeniyosunuz :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?