- 22 Haziran 2010
- 26
- 0
-
- Konu Sahibi findikfindik
canım çok geçmiş olsun. senin adına çok sevidim gerçekten.
peki kas altında ne kadar bir kesi ile girilmiş? yani ameliyat izinin tamamen geçmeyeceğini okudum da aşağı yukarı kaç cm.lik bir iz kalacak açıkçası çok merak ediyorum ben. hatta genel olarak doktorun ameliyat izleriyle ilgili neler söylediyse tamamını yazar mısın :)
bi de ameliyattan önce ve sonra muhakkak fotoğraf çekiniliyo mu?
bi de ne kadara mal oldu? ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım ve şubat tatili benim için çok uygun. o yüzden araştırmaları sıklaştırdım. ankara benim için çok rahat olur. bana neler önerirsin? yardımına ihtiyacım var:)
benim de neredeyse sıfır göğüs dokum var. hani ergenlikte azıcık çıkar ya, o kadarcıkben de kas altı, damla, koltuk altı diye düşünüyorum. doğal olması çok çok önemli. çünkü eşime bile söylememeyi düşünüyorum. mümkünse ameliyatı oluyum, acısı sızısı geçsin ve unutuyum! varlığını bile unutuyum keşke izleri de tamamen geçse. acaba silik de olsa iz kalır diyolar ya, 1-2 seneden sonra gizlenebilecek kadar silikleşir mi ki izler? sırf bu iz için daha az iz garantisi veren doktor araştırıyorum artık her şeyi geçtim.
Geçmiş olsun sorunsuz atlatmanıza sevindim,güle güle kullanın..
benim merak ettiğim emzirme konusu,sıkıntı oluyormuymuş,eğer süt bezleriyle bir alakası yoksa ve çocuk emziriliyorsa bende yaptırmak istiyorum nasipse..
Geçmiş olsun sorunsuz atlatmanıza sevindim,güle güle kullanın..
benim merak ettiğim emzirme konusu,sıkıntı oluyormuymuş,eğer süt bezleriyle bir alakası yoksa ve çocuk emziriliyorsa bende yaptırmak istiyorum nasipse..
meme ucundan yaptırma derım..sut kanallarına zarar verebılıyo..bu yusden cogu doktor gogus kuculteme yapmaz bekarlara..meme ucunun dısında meme altı kesısıyle yapılan en guvenlısı kı benım meme altından ve kasustu..gayet memnunum..doktorum emzırmedede sorun yasamayacagımı soledı..meme ucu kesısı yaptırmazssan rısk yok..
Ameliyatım özel hastanede gerçekleştiği için 4500 TL ye mal oldu. Benimde göğüs dokum baya azdı, doktorumla 300 cc nin vücuduma en uygun boyut olacağına karar verdik... Nebil Bey'le görüş derim canım sana, senin için en uygun şeyi yapacağına inanıyorum. İz konusunda fazla korkma derim, sonuçta koltuk altımız zaten çizgileri olan bir bölge
mrb fndıfındık..boyunu ve kilonu öğrenebilirmiym bende nebl beye aynen sana uygulanan yöntemle ameliyat olucam..hemde yarın sabah :S 300 yada 350 cc düşünüo nebil bey 300 neysede 350 den biraz tırsıyorm bide tıp merkezinde olucam umarm pişman olmam.saatler kaldı cokkk tırrsıyorummmm :S
tşk ederm :) yarın dr umun ellerine bırakcam artk kendimi off bitse de kurtulsam :S
Teşekkür ederim canım. Ameliyata girmeden önce çizimler yapılıyor, 4-5 cm lik bir kesiydi. İlk muayeneye gittiğimde, Nebil Bey daha önce yaptığı operasyonların öncesi-sonrası fotoğraflarını göstermişti, üzerinden 6 ay geçen kesinin bile izi baya silik görünüyordu, zaten koltuk altı kıvrımından olduğu için pek fazla iz kalacağını düşünmüyorum :) Fotoğraf meselesine gelince isteğe bağlı bildiğim kadarıyla, ben gelişmeyi görmek için fotoğrafa izin verdim
tatlım peki görüşme için randevu alıcam ya, uzun bi süre sonraya mı randevu veriyo? istediğim bi tarihte ameliyatı yapabilir mi? çok yoğun değildir umarım. çünkü öğrenciyim ve tatilime göre ayarlamam şart. bi de muayene ücreti ne kadardı? kendimi ona göre de ayarlayım.
klinikte olunca ücret ne kadar oluyomuş? ve hastane mi klinik mi önerirsin?
ha tabi bi de ben ankarada kendi evimde kalıcam. misafirhane masrafı da olmucak. senin 4500'e o da mı dahil olarak söyledin?