findikfindik Meme Estetiği Ameliyatı

findikfindik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
26
0
Merhaba arkadaşlar, göğüslerimi büyüttürmek için uzun zamandır doktor araştırıyordum. Nebil Bey'le görüşmeye gittim. Muayene sırasında, uzun uzun operasyon hakkında bilgi verdi.Aklıma takılan tüm soruları cevapladı. Nebil Bey, yakından ilgisi ile muayene esnasında bana büyük bir güven verdi. ''İşte doktorum bu!'' dedim. 2 hafta sonrasına ameliyat günü aldım. Doktor kasaltıma, kol altı kesisiyle protezlerimi yerleştireceğini söyledi. Bu sayede iz problemim de olmayacaktı. Fakat daha sonra internetten yaptığım araştırmalarda kol altı kesisinin cinayet olduğunu söyleyen birçok yazı okudum. Bunlar aklımı karıştırmıştı. Doktorumu aradım ve göğüs altından kesi istediğimi söyledim. Ta ki ameliyat gününe kadar fikim böyleydi. Ameliyat günü muayenehaneye gittiğimde neden böyle bir karar verdiğimi doktorumla konuştum. Koltuk altı kesisi hakkında söylenenleri ona aktardım. Ayrıntılarıyla bir kez daha konuştuk ve doktoruma güvenerek koltuk altı kesisi yaptırmaya karar verdim.

Ekibiyle birlikte hastaneye gittik. O kadar sıcak bir ekibi vardı ki genel anestezi korkumu onlar sayesinde yendim. ve ameliyathaneye gülerek gittim.

2 saat süren operasyonun (uyudu,uyandı dahil) ardından gözlerimi açtığımda odamdaydım.Doktorum geldi kontrol etti.Hiçbir ağrı hissetmiyordum.Rahat bir gece geçirdim. sadece birkaç kez mide bulantısı yaşadım.Sabah doktorum kontrole geldi ve her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Bir gün hastanede kaldıktan sonra Nebil Bey ve anestezi doktorum beni çıkartmaya geldiler. Ankara dışından geldiğim için birlikte misafirhanelerine gittik.

Belirgin bir ağrım olmamasına rağmen, kaslarımı zorlamamak için yatıp kalkarken destek aldım. Burada söylenilenler gibi dayanılmayacak bir ağrı çekmedim. Sadece ayağa kalktığımda göğsümde bir baskı hissediyordum. bu da her geçen gün azalarak geçti.

3. gün sargılarım çıktı.(tabi bu süre içinde Nebil Bey sürekli beni arıyor ve sık sık kontrolüme geliyordu) Ameliyat şişliklerime rağmen mükemmel gözüküyorladı. Şişliklerim de günden güne azaldı.

Şu anda ameliyatın üstünden tam bir hafta geçti. Doktorun verdiği masajları düzenli olarak yapıyoruz. Heyecanla göğüslerimin doğal görüntüsüne kavuşmasını bekliyorum.

Sonuç olarak iyi ki aklımdaki soru işaretlerini açıkça Nebil Bey'e söyleyerek kol altı kesisine karar vermişim, gerçekten doktora güven çok önemliymiş. İnternette yazan her şeye inanmayıp doktorunuzla açıkça konuşmanızı tavsiye ederim. Sorularınız varsa seve seve cevaplarım.

Doktoruma ve ekibine beni bu kadar mutlu ettikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum.

canım çok geçmiş olsun. senin adına çok sevidim gerçekten.
peki kas altında ne kadar bir kesi ile girilmiş? yani ameliyat izinin tamamen geçmeyeceğini okudum da aşağı yukarı kaç cm.lik bir iz kalacak açıkçası çok merak ediyorum ben. hatta genel olarak doktorun ameliyat izleriyle ilgili neler söylediyse tamamını yazar mısın :)
bi de ameliyattan önce ve sonra muhakkak fotoğraf çekiniliyo mu?

bi de ne kadara mal oldu? ben de ciddi ciddi düşünmeye başladım ve şubat tatili benim için çok uygun. o yüzden araştırmaları sıklaştırdım. ankara benim için çok rahat olur. bana neler önerirsin? yardımına ihtiyacım var:)
benim de neredeyse sıfır göğüs dokum var. hani ergenlikte azıcık çıkar ya, o kadarcık ben de kas altı, damla, koltuk altı diye düşünüyorum. doğal olması çok çok önemli. çünkü eşime bile söylememeyi düşünüyorum. mümkünse ameliyatı oluyum, acısı sızısı geçsin ve unutuyum! varlığını bile unutuyum keşke izleri de tamamen geçse. acaba silik de olsa iz kalır diyolar ya, 1-2 seneden sonra gizlenebilecek kadar silikleşir mi ki izler? sırf bu iz için daha az iz garantisi veren doktor araştırıyorum artık her şeyi geçtim.

Teşekkür ederim canım. Ameliyata girmeden önce çizimler yapılıyor, 4-5 cm lik bir kesiydi. İlk muayeneye gittiğimde, Nebil Bey daha önce yaptığı operasyonların öncesi-sonrası fotoğraflarını göstermişti, üzerinden 6 ay geçen kesinin bile izi baya silik görünüyordu, zaten koltuk altı kıvrımından olduğu için pek fazla iz kalacağını düşünmüyorum :) Fotoğraf meselesine gelince isteğe bağlı bildiğim kadarıyla, ben gelişmeyi görmek için fotoğrafa izin verdim

Ameliyatım özel hastanede gerçekleştiği için 4500 TL ye mal oldu. Benimde göğüs dokum baya azdı, doktorumla 300 cc nin vücuduma en uygun boyut olacağına karar verdik... Nebil Bey'le görüş derim canım sana, senin için en uygun şeyi yapacağına inanıyorum. İz konusunda fazla korkma derim, sonuçta koltuk altımız zaten çizgileri olan bir bölge

Geçmiş olsun sorunsuz atlatmanıza sevindim,güle güle kullanın..

benim merak ettiğim emzirme konusu,sıkıntı oluyormuymuş,eğer süt bezleriyle bir alakası yoksa ve çocuk emziriliyorsa bende yaptırmak istiyorum nasipse..

Teşekkür ederim canım. Kas altına yerleştirilince süt kanallarına hiçbir zararı olmuyormuş böylece çocuk emzirebileceğiz :)

meme ucundan yaptırma derım..sut kanallarına zarar verebılıyo..bu yusden cogu doktor gogus kuculteme yapmaz bekarlara..meme ucunun dısında meme altı kesısıyle yapılan en guvenlısı kı benım meme altından ve kasustu..gayet memnunum..doktorum emzırmedede sorun yasamayacagımı soledı..meme ucu kesısı yaptırmazssan rısk yok..

Meme ucu kesisi hakkında söylediklerine katılıyorum fakat burada en güvenli yol meme altı kesisi ya da koltuk altı kesisi diyerek, protez taktırmayı düşünenlere yanlış bilgilendirme yapmayalım, çünkü her doktorun bir tarzı var ve kendilerini o konuda geliştiriyorlar.

mrb fndıfındık..boyunu ve kilonu öğrenebilirmiym bende nebl beye aynen sana uygulanan yöntemle ameliyat olucam..hemde yarın sabah :S 300 yada 350 cc düşünüo nebil bey 300 neysede 350 den biraz tırsıyorm bide tıp merkezinde olucam umarm pişman olmam.saatler kaldı cokkk tırrsıyorummmm :S

Boyum 1.65 kilom 54. Ben doğal durmasını istediğim için 300 cc takıldı. Pişman olmazsın gamgamm rahatla :)

bence bır doktor her 3 yontemıde kullanabılmeli..doktorun tarzı konusuna katılmıyorum ben..hastası ne ıstıyosa onu yapabılmeli 5 yıl uzmanlık ıcın bosuna okumuyolar sonuctaa..koltukaltınıda memeye cok uzak oldugu ıcın ve dokular fazla zarar gordugu ıcın ben ıstemedım..bırde hıc bır ız tamamen kaybolmuyo kı sahılde guneslenırken ız koltukaltındaysa anlasılıyo yanı..bu tercıh meselesı herkesın tercıhı farklı sonuctaa..

peki en silik haline ne zaman ulaşıyomuş? 6 aydan sonra hala silikleşme devam edecek miymiş canım??
ameliyst olduktan ne kadar zaman sonra evleniyim kaydirigubbakcemile3

tatlım peki görüşme için randevu alıcam ya, uzun bi süre sonraya mı randevu veriyo? istediğim bi tarihte ameliyatı yapabilir mi? çok yoğun değildir umarım. çünkü öğrenciyim ve tatilime göre ayarlamam şart. bi de muayene ücreti ne kadardı? kendimi ona göre de ayarlayım.
klinikte olunca ücret ne kadar oluyomuş? ve hastane mi klinik mi önerirsin?

ha tabi bi de ben ankarada kendi evimde kalıcam. misafirhane masrafı da olmucak. senin 4500'e o da mı dahil olarak söyledin?

canım eğer doktorun yurt dışında işi yoksa istediğin tarihe alabilirsin randevunu, ben de öğrenciyim hem muayeneyi hem de ameliyatı istediğim hafta olmuştum :) muayene ücretsiz, ben hastane konusunda biraz pimpirikli olduğum için özel hastaneyi seçtim ne de olsa tam teşekküllü vs. hatırladığım kadarıyla benim görüştüğüm esnada tıp merkezi 4000 TL idi ben özelde 4500 TL ye oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…