Fincanıma İçinizden Ne Geçiyorsa Yorumlayın

yol mol gözükmüyo bence.şöyle ormanda gibisin sanki.karanlıkların içinde mi boğuldun.ama seni kurtaracak biri var yan tarafda.gül ile seni bekliyo

Iki kisi bi arada sen onlarin disinda.. ne biliyim tek gordugum bu oldu.

için kararmış , çünkü kahveyi fazla koyup,fincanı çok çevirmişsinn..

gönlüne göre olsun inş herşey :) fal dan anlamam malesef

Canım tabağında bi el gördüm sıkıca bi işe asılmışsın veya asılacaksın

Canım tabağında bi el gördüm sıkıca bi işe asılmışsın veya asılacaksın

tam net çıkmamış görüntü ama sanırım şu anda hayatınız durgun. yani bazı gelişmeler olsun istiyorsunuz ama herşey yerinde sayıyor gibi. bunun sıkıntısı var biraz sanki.
bir süre sonra hareketlenme olacak yaşamınızda. 4 ya da 5 kişi birlikte birşeye adım atacaksınız sanki. belki de bu kişiler size yardımcı olacak ve ferahladığınızı hissedeceksiniz.
bir de sanırım bir ayrılık yaşadınız veya yaşayacaksınız. ikiniz de istemeseniz de birbirinize sırtınızı dönmüşsünüz.
içiniz çok sıkılmış görünüyor. ama ikili görüşmeleriniz çıkmış... bunlar sizi mutlu edecek...

faldan çok anladığım söylenemez ama gördüklerimden yorumladığım bunlar. umarım doğru sallamışımdır :) ve yine umarım herşey gönlünüzce olur.

hazır böyle başlık bulmuşum, ben de yorum rica edeyim... içinizden geldiğince falıma bakarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…